2024.07.22., hétfő - MagdolnaZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Ismét Pannon Tükör

2017. szeptember 05. kedd, 09:51
Szerző: V.Zs.
Az irodalmi folyóirat idei, negyedik számának bemutatójára került sor az elmúlt héten. A Pannon Tükör szerkesztőségének nevében Kaj Ádám főszerkesztő és Szemes Péter főmunkatárs a Mimosa Kávézóban beszélt a lap tartalmáról.

Szólt a megjelentekhez dr. Gyimesi Endre, a Pannon Írók Társaságának elnöke is, aki köszönetet mondott azoknak a szerkesztőknek és íróknak, akik 22 éve létrehozták az irodalmi kiadványt és azóta is hűségesek a Pannon Tükörhöz.

A megjelent írásokkal kapcsolatban többek között elhangzott: ritkán fordul elő, hogy egy lapszámban jelenjen meg apa és fia írása, ez most megtörtént, Miklya Csanád és Miklya Zsolt dolgozatát is olvashatják az irodalmat kedvelők. Úgyszintén Bodolay Géza harmincegy leírt mondatát, Kemény Gabriella, Nagy Izabella, Kerék Imre verseit. A most megjelent számban Szemes Péter három írása található, a drámamelléklet vendége pedig ezúttal Zalán Tibor. A kiadványban az első oldaltól a hátsó borítóig a közelmúltban elhunyt zalaegerszegi festőművész, Bedő Sándor illusztrációit találhatják.

Az kiadvány bemutatóján bejelentették, hogy Kaj Ádám főszerkesztő egy elnyert pályázattal külföldre megy, az új főszerkesztőt a közeljövőben mutatják be.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK