2019.10.16., szerda - Gál Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Jó játékkal győzelem

2019. április 01. hétfő, 08:54
Szerző: B. I.
ZTE FC - Soroksár SC 3-0 (1-0). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 2236 néző. Jv.: Bogár. Gólszerzők: Farkas II. B. (16. p.), Bobál (60. p.), Novák (88. p.).

ZTE: Zöldesi - Bolla, Lesjak, Devecseri, Bedi - Farkas II. B. (Hudák 82. p.), Kocsis, Barczi, Grumics, Kiss (Gajdos 77. p.) - Bobál (Novák 88. p.) . Vezetőedző: Dobos Barna.

A mérkőzés előtt a sérült Babati Benjamint köszöntötték a ZTE-ben szerzett 50. gólja alkalmából. A vendégek eddig kiválóan szerepeltek a tavasz során, így nem várt könnyű mérkőzés a ZTE-re. A hazaiak ragadták magukhoz a kezdeményezést, azonban a fővárosiak sem csak a védekezéssel törődtek. A zalaiak az első negyedóra végén szerezték meg a vezetést. Nem sokkal később Bobál hibázott kecsegtető helyzetben. Majd Kiss lőtt kapufát, ami mutatta, hogy a ZTE irányítja a játékot. Az első 45 percben a zalaiak több gólt is szerezhettek volna. Szünet után a vendégek voltak egy ideig aktívabbak, többet birtokolták a labdát. A legjobbkor érkezett a ZTE második gólja, amely után át is vette az irányítást. Gajdos hibázott nagy helyzetben, majd a mérkőzés zárásaként a csereként éppen beállt Novák tette fölényessé a zalaiak sikerét..

A jó képességű fővárosiak ellen a ZTE ezúttal a mérkőzés nagy részében irányította játékot és megérdemelt győzelmet aratott. Négy pontos előnnyel várhatja a Gyirmót elleni csúcsrangadót.

Értékelés:

Dobos Barna, a ZTE vezetőedzője: - Teljes mértékben elégedettek lehetünk. Jól játszottunk, gólokat rúgtunk. Sokat tettünk a sikerért, különösen az első félidőben.

Lipcsei Péter, a Soroksár vezetőedzője: - Azt kértem a csapattól, hogy a mérkőzés elejét húzzuk ki kapott gól nélkül, nem sikerült. A második félidőt ugyanígy kezdtük. Voltak jó időszakaink, de gólt nem sikerült szereznünk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK