2018.04.26., csütörtök - ErvinZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Jobb volt a hazai csapat

2017. február 28. kedd, 18:27
Szerző: B. I.
ZTE FC - Nyíregyháza Spartacus FC 3-1 (1-0). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1228 néző. Jv.: Farkas Á. Gólszerzők: Jakab (35., 79. p.), Deutsch (50. p.), illetve Takács (60. p.).

ZTE: Szappanos - Angyal,  Króner, Polényi, Deutsch - Végh (Szatmári  46. p.), Nagy T., Paudits (Kretz 67. p.), Jakab (Ekler 88. p:), Bobál. Vezetőedző: Csató Sándor.

Az első negyedórában  a vendégek játszottak mezőnyfölényben, de helyzeteket nem tudtak kialakítani. Az egerszegiek első lehetősége után  a kapufa mentette Jakab  lövését. Ezután a ZTE átvette a játék irányítását, fölényét újabb helyzet jelezte. A félidő hajrájában megérdemelten szerzett vezetést  a hazai csapat. Az utolsó öt percben a szabolcsiak játszottak enyhe  fölényben, de eredmény nélkül. Fordulás után rövid ideig tartó mezőnyjátékot követően egy remek átadás után növelte előnyét   a ZTE.  Gyorsan jött  a vendégek  válasza, a Nyíregyháza mezőnyfölénybe került, főleg Takáccsal nehezen  boldogultak  a hazai védők. A vendégek azonban túlzottan is  kitámadtak, s  egy remek kontra végén biztossá vált  a ZTE sikere.

A küzdelmes, sok  hibával tarkított mérkőzésen a hazaiak végig jobban koncentráltak és megérdemelten nyertek a mezőnyben szépen  játszó, de  a kapura kevés veszélyt jelentő vendégek ellen.

Értékelés:

Csató Sándor,  a ZTE vezetőedzője: -  Megdolgoztunk  a győzelemért. A mérkőzés nagy részében koncentráltan játszottunk, a vendégek szépítő  gólja után esett vissza a  játékunk. A mérkőzés összképe  alapján megérdemelt  a sikerünk.

Véber György, a Nyíregyháza  edzője: - Több játékosom ma is gyengén teljesített, úgy látszik, változtatni kell a csapaton. A védelmünk továbbra is sokat  hibázik, így nem lehet mérkőzést nyerni.

Jakab Dávid,  a ZTE játékosa: - Egy  jó csapatot győztünk le. Fegyelmezetten, taktikusan játszottunk. Örülök, hogy két  góllal járulhattam hozzá a csapat sikeréhez.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL
CÍMKÉK