2019.12.09., hétfő - Natália Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Vereség a rangadón

2019. február 25. hétfő, 06:22
Szerző: B. I.
Kaposvári Rákóczi FC - ZTE FC 1-0 (1-0). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Kaposvár, 1000 néző. Jv.: Kassai. Gólszerző: Hegedüs (45. p.). Piros lap: Farkas (68. p.).

A rangadón a hazaiak kezdtek jobban, Zöldesi védett egy éles lövést az elején. A Kaposvár jóval agresszívabban játszott és többet birtokolta a labdát. A félidő közepén újabb hazai lehetőség után a labda elkerülte a ZTE kapuját. A zalaiak a harmincadik percben veszélyeztettek először, Bobál lövését védte a hazai kapus. Nem sokkal később újabb somogyi lehetőség maradt ki. Egy kontra után Babati hibázott százszázalékos helyzetben. A félidő hajrájában egy lövést ütött a léc fölé Zöldesi. A szögletből a tisztán hagyott Hegedüs megszerezte a vezetést a Kaposvárnak, 1-0.

Fordulás után valamivel jobban csipkedték magukat a vendégek, de helyzetbe nem sikerült kerülniük. Két gyenge egerszegi lövést védett a hazai kapus. Azután az öt perce beállt Farkas rálépett Hadaró lábára, Kassai túl szigorúan kiállította. Érdekes módon a kiállítás után a ZTE erőteljesebben támadott. A Kaposvár kontrára rendezkedett be, az egyik végén a zalai kapus védett bravúrral. Tíz emberrel is mezőnyfölényben játszott a zalai csapat. Zárásként Babati lövését védte a somogyiak kapusa.

A rangadót megérdemelten nyerte a Kaposvár, a találkozó nagy részében jobban játszott, többet birtokolta a labdát, több helyzete akadt. A ZTE kevés lehetőségét kihagyta, nem sikerült visszavágnia az őszi vereségért. Nagyon kemény csata várható a feljutásért.

Értékelés:

Dobos Barna, a ZTE vezetőedzője: - Nehezen lendültünk játékba. Döntő szituációkban hibáztunk. Itt Babati helyzetére, Farkas kiállítására gondolok. Fordulás után az eredmény megtartására törekedett a Kaposvár, sikerrel.

 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK