2020.03.31., kedd - Árpád Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Kár az utolsó 20 percért

2018. november 12. hétfő, 08:30
Szerző: B. I.
Budafoki MTE - ZTE FC 2-3 (0-2). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Budapest, 350 néző. Jv.: Nagy N. Gólszerzők: Kovács D. (70. p.), Pölöskei (90. p.), illetve Madarász (21. p.), Hudák (40. p.), Gajdos (46. p.).

ZTE: Zöldesi - Kónya, Kiss M., Devecseri, Gergényi - Babati (Kulcsár 75. p.), Madarász, Hudák, Barczi (Horváth K. 78. p.), Bedi - Gajdos (Novák 86. p.). Vezetőedző: Dobos Barna.

Mindkét oldalon helyzetekkel indult a mérkőzés. A ZTE átvette az irányítást, jobban játszott ellenfelénél. Az első húsz perc végén egy szép akció végén megérdemelten szerzett vezetést. A fővárosiak ebben az időszakban kevés veszélyt jelentettek a ZTE kapujára. Egy hazai védelmi hiba után Babati találta telibe a hazai kapust. Nagy helyzet volt. A félidő hajrájában egy remek lövéssel növelte előnyét a vendégcsapat. Az első félidőt uralta a ZTE és remekül kezdte a másodikat, egy szemfüles góllal már hárommal vezetett. Az újabb találat túlzottan is megnyugtatta a zalaiakat, bár így is adódott előttük lehetőség, de ezek kimaradtak. A második félidő közepe táján egy szép egyéni akció után szépített a Budafok. Ezután Babati újabb helyzetet puskázott el. A kiesés ellen harcoló fővárosiak egyre bátrabban játszottak. Szerencsére csak a hosszabbításban találtak be ismét, így megmaradt egy gól a ZTE előnyéből.

A mérkőzés összképe alapján megérdemelt volt a vendégek győzelme, de nagy kár volt az utolsó 20 percért, amikor alaposan visszavettek a tempóból.

Értékelés:

Dobos Barna, a ZTE vezetőedzője: - Megérdemelten szereztük meg a három pontot. Jól játszottunk, sok helyzetet alakítottunk ki. A helyzetkihasználás és a koncentrálás terén azonban még fejlődnünk kell.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK