2023.12.03., vasárnap - FerencZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Kisvárda-ZTE: vereség a hosszabbításban

2021. február 14. vasárnap, 20:05
Szerző: Bedő István
Címkék: Foci, ZTE
Kisvárda Master Good – ZTE FC 2-1 (1-0)

NB I-es labdarúgó mérkőzés. Budapest (zártkapus találkozó). Jv.: Erdős (Király, Márkus.
Kisvárda: Dombó – Hej (Melnyik 46. p.), Csirkovics (Ene73  p.), Prenga , Leon – Lucas, Szimovics, Navratil - Bumba (Zlicic 67. p.), Sasá (Kovácsráti 67. p.), Vienna (Horváth Z. 87. p.). Vezetőedző Supka Attila.
ZTE: Demjén – Lesjak, Kálnoki-kis, Szépe, Bedi -  Szánthó (Babati 46. p.), Tajti (Vass 46. p., Nnémeth 86. p.), Sankovics, Favorov – Futács, Könyves (Zimonyi 46. p.). Vezetőedző: Boér Gábor.
Gólszerzők: Bumba (25. p.), Horváth Z. (94. p.), illetve Favorov (50. p.).
Kiállítva: Futács (75. p.)

A kisvárdai pálya játékra alkalmatlan volt, így a fővárosban játszottak a csapatok. A Zalaiak Futács lövésével veszélyeztettek, a kapus hárított. A másik oldalon Demjén védett egy lövést. A Kisvárda játszott enyhe fölényben, helyzetek nélkül. Egy védelmi hiba után mégis vezetett a szabolcsi csapat. Bumbát tisztán hagyták a kaputól 14 méterre, lövése egy védőn irányt változtatva jutott a ZTE kapujába, 1-0. A gól után is a Kisvárda játszott fölényben, a ZTE semmi veszélyt nem jelentett a Várda kapujára. Szünet után gyorsan egyenlített a ZTE. Egy bal oldali beadást Favorov lőtt közelről a kapuba, 1-1.Kiegyenlített lett a játék. Zimonyi lövését fogta Dombó. A kapuk ritkán kerültek veszélybe. A 75. percben egy „összeakaszkodás” után Futácsot túl szigorúan kiállította a játékvezető. A tíz főre fogyatkozott ZTE hősiesen küzdött, de a hosszabbításban Horváth Z. révén megszerezte a győztes gól a Kisvárda, 2-1.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK