2018.04.25., szerda - MárkZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Könnyedén nyertek a hazaiak

2017. április 24. hétfő, 08:13
Szerző: B. I.
Kisvárda Master Good - ZTE FC 3-0 ( 1-0), NB II-es labdarúgó mérkőzés. Kisvárda, 1000 néző. Jv.: Szabó Zs. Gólszerzők: Rajczi (36. p.), Fodor 67. p.), Horváth A. (87. p.)

ZTE: Szappanos - Angyal (Szatmári 76. p.),Forgács, Króner, Bedi - Paudits, Végh (Kretz 66. p.),  Polényi, Oláh (Kovács G. 83p.), Nagy T. Bobál. Vezetőedző: Csató Sándor.

A feljutásra  pályázó hazaiak otthonában meglepetésre  a ZTE irányított az első harminc percben. A vendégeknek helyzetük is akadt, amely- mint oly sokszor - most is kimaradt.  A büntetés több mint  30 perc után jött el. A hazaiak első valamire való helyzetét Rajczi értékesítette. Rövid időn belül Paudits egyenlíthetett volna, de elhibázta lehetőségét. Szünet után rákapcsolták a házigazdák, az első két lehetőségük kimaradt, a harmadik már nem. Az újabb találattal végleg eldőlt  a találkozó sorsa, a ZTE addig sem acélos játéka  tovább romlott. A hazaiak a hajrában szerzett újabb találattal fölényessé tették győzelmüket.

A ZTE FC megérdemelt vereséget szenvedett és  már  a 12. helyen tanyázik  a tabellán. Ha a csapat így folytatja, lassan hátra felé is kell tekintgetni a tabellán.

Értékelés:

Csató Sándor,  a ZTE vezetőedzője: -  A mérkőzés elején jól játszottunk,  szervezetten védekeztünk és  a kontraakcióink veszélyesek voltak.  Az első hazaiak első akciója gólt ért, s a második félidőben szétesett a játékunk.

Paudits Patrik, a ZTE játékosa: -  Az első 30 percben jól játszottunk. Az első hazai gól után viszont könnyedén nyert a Kisvárda.

 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL
CÍMKÉK