2024.04.22., hétfő - Csilla, NoémiZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Köszöntötték az állami kitüntetésben részesült zalaegerszegieket

2024. március 21. csütörtök, 19:03
Szerző: -pet-; Fotó: pP
Az 1848-49-es Forradalom és Szabadságharc kitörésének 176. évfordulója alkalmából állami kitüntetésben részesült zalaegerszegieket köszöntötte a városházán Balaicz Zoltán polgármester és Vigh László országgyűlési képviselő.

Március 15-e alkalmából részesültek elismerésben

A rendezvényen többek között elhangzott: a városnak is büszkeségre ad okot az, amikor azt látják, hogy helyi szakemberek munkáját más is elismeri; állami díjban részesítve a köztiszteletben álló személyeket.

A mostani hat díjazott saját szakterületén járult hozzá ahhoz, hogy Zalaegerszeg szebb és jobb hely legyen, tevékenységükkel pedig öregbítették a város hírnevét.

Március 15-én elismerést vehetett át: dr. Sifter Rózsa, a Zala Vármegyei Kormányhivatal főispánja, aki Batthyány Lajos díjban részesült. Dr. Tihanyi Mariann, a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház minőségügyi orvos-igazgató helyettese, dr. Bujtor Zoltán, a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház osztályvezető főorvosa, valamint Kiss Gábor főkönyvtáros, a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár nyugalmazott igazgatója, akik Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést vehettek át.

Kitüntették továbbá Bali József, volt önkormányzati képviselőt, a Zalaispa Zrt. elnök-vezérigazgatóját (ő egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott részt venni a városházi köszöntésen), és dr. Tóth László volt önkormányzati képviselőt, az egykori Zala Takarékszövetkezet elnök-ügyvezetőjét, akik Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetésben részesültek.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK