2020.10.22., csütörtök - El?dZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Lecsónapi adomány

2016. augusztus 23. kedd, 22:03
Szerző: V.Zs.
A zalaegerszegi Keresztury VMK hagyományteremtő szándékkal, idén első alkalommal rendezte meg a közelmúltban a landorhegyi jótékonysági lecsónapot.

Ennek eredményéről sajtótájékoztató keretében számolt be Balaicz Zoltán polgármester, Flaisz Gergő, a VMK igazgatója, Makovecz Tamás, a városrész önkormányzati képviselője, Magyari Attila, a Zala Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat igazgatója és Gombos Zsoltné szakmai vezető.

Elhangzott: Zalaegerszegen az elmúlt hetek különböző jótékonysági akciókról szóltak, így az aquacity főzőnap, az augusztus 20.-i akadályfutás és a lecsónap után a vadpörkölt és borfesztivál 70 főzőcsapata is az előbbiekhez hasonlóan bevételét jótékonysági célra adományozza.

A lecsó-főzőnap bevételét a Zala Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat landorhegyi landorhegyi intézménye kapta. A 200 ezer forintot Makovecz Tamás adta át Magyari Attilának. A képviselő hangsúlyozta: a civil szervezetekkel való összefogás vezetett a sikerhez, hiszen szinte egy emberként álltak ki a rendezvény mellett. A szervezők bíztak a sikerben, ami nem maradt el, ezért teljesen biztos, hogy jövőre is lesz lecsónap a Landorhegyen. Ezt mi sem bizonyítja jobban: már most elfogytak a főzőhelyek, ezért terjeszkedni kell, hogy minél többen elférjenek.

Az adományt Magyari Attila és Gombos Zsoltné köszönte meg.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK