2019.11.12., kedd - Jónás,Renátó Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Meg kellett küzdeni a 3 pontért

2019. április 15. hétfő, 07:43
Szerző: B. I.
ZTE FC - Kazincbarcika FC 1-0 (0-0). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1422 néző. Jv.: Böcskei. Gólszerzők: Lesjak (72 . p.)

ZTE: Zöldesi - Bolla, Lesjak, Szépe, Bedi - Farkas II. B.(Hudák 60. p.), Kocsis,  Grumics, Barczi(Gajdos 78. p.),  Kiss M. - Bobál (Novák 60. p.). Vezetőedző: Dobos Barna.

Az első negyedórában Grumics veszélyeztetett két lövéssel, az egyiket védte  az ellenfél kapuvédője, a másik fölé szállt. A ZTE többet támadott, de a vendégek jól védekeztek. Húsz perc után csökkent a hazaiak nyomása, a Kazincbarcika is eljutott a zalaiak kapujáig. Az első igazi nagy lehetőséget a vendégek hagyták ki az első félóra végén. A félidő hajrájában három hazai helyzet maradt ki. Ezek közül Bedié volt  a legnagyobb, senkitől sem zavartatva a kapusba lőtt..

Fordulás után lendületesebben kezdtek a vendégek és tíz perc után Zöldesi hárított bravúrral. Szívósan védekeztek a barcikaiak, úgy, hogy közben nem mondtak le a támadás lehetőségéről sem. A hazaiak mezőnyfölényben játszottak és fölényük góllá érett, Lesjak fejelt a kapuba, 1-0. A gól után Barczi  biztosíthatta volna be  a zalaiak sikerét, de nagy helyzetben mellé  lőtt. A találkozó hátra lévő részében  a vendégek játszottak mezőnyfölényben, a ZTE jól védekezett és megnyerte a találkozót.

Küzdelmes mérkőzésen, egy jó képességű Kazincbarcika ellen kicsikarta a győzelmet a ZTE és tovább növelte előnyét  a tabellán.

Értékelés:

Dobos Barna, a ZTE vezetőedzője: - Örülök, hogy hetek óta szállítjuk a győzelmeket. Az első félidőben nagyvonalúak voltunk az ellenféllel, több lehetőséget is elhibáztunk. Fordulás után távolról is kísérleteztünk, összességében megérdemelten nyertünk.

Gálhidi György, a Kazincbarcika . vezetőedzője: - A ZTE kerete erősebb a mienknél, de nagy erőbedobásra késztettük a hazaiakat. Sajnálom játékosaimat, hogy nem sikerült pontot szerezniük.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK