2019.02.22., péntek - Alfréd Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Megvan a negyedik győzelem

2017. szeptember 03. vasárnap, 13:05
Szerző: B. I.
Békéscsaba 1912 Előre - ZTE FC 0-3 (0-2). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Békéscsaba, 950 néző. Jv.: Takács. Gólszerzők: Polényi (8. p.), Ekler (33. p.), Vernes (91. p.).

ZTE: Szappanos - Szabó M., Forgács, Koszó,  Bedi - Babati, Polényi, Fujsz,  Dubek (Vernes 75. p.), Ekler(Végh 82. p.) - Balázs (Nagy T. 64. p.). Vezetőedző: Zoran Spisljak.

A héten családi gyász érte Zoran Szpisljakot, a ZTE vezetőedzőjét, meghalt az édesanyja. Ezért a vezetőedzői szerepet ezen a mérkőzésen Csató Sándor pályaedző töltötte be. A rangadót remekül kezdte a ZTE, már a nyolcadik percben egy pontrúgás után vezetett. A folytatásban is a vendégek irányítottak, a hazaiaknak kevés lehetőségük akadt. A félidő hajrájában egy remek kontra végén tovább növelte előnyét a ZTE. Nem sokkal később Balázs Zsolt csúszott el gólhelyzetben. Az első félidőben egyértelműen jobb volt  a ZTE. A szünetben három cserét is végrehajtott a hazai csapat. Nagy lendülettel támadott a második félidő elején, játékosai két helyzetet elhibáztak, egyszer pedig a kapufa mentett. A zalaiak kapott gól nélkül átvészelték a nehéz időszakot, hajrá ismét az övék volt. Végh előbb kihagyott egy helyzetet, majd buktatták, de a megítélt 11-est Vernes csúnyán fölé lőtte. A csatár nem sokkal később javított, Végh indítása után lőtt a kapuba.

A ZTE a rangadón jól védekezett, gólhelyzeteit jól használta ki, így megérdemelten nyerte  a mérkőzést.

Csató Sándor, a ZTE pályaedzője: - Megtaláltuk a Békéscsaba gyenge pontjait, és ezeket már az első félidőben kihasználtuk. Fordulás után a kritikus első 20 percet átvészeltük. A védelmünk továbbra is jól zár.

Ekler Milán,  a ZTE játékosa: Megérdemelten nyertük meg  a mérkőzést, mert jól játszottunk. A gólomnál Balász Zsolttól kaptam jó indítást, kicseleztem a védőt és a hálóba lőttem. A csapat lendületben van, úgy érzem, rátaláltunk a helyes útra.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK