2022.05.25., szerda - OrbánZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

MSZP: Agymosás

2018. február 19. hétfő, 23:26
Szerző: V.Zs.
Védjük meg településeinket címmel nyilatkozatot fogadott el a közgyűlés legutóbbi ülésén. Akitől pedig meg kell védeni Zalaegerszeget, az a 88 éves Soros György üzletember és az ő pénzén tanulók illetve hozzá köthető civil szervezetek – fogalmazott sajtótájékoztatóján Kiss Ferenc, az MSZP önkormányzati képviselője.

Hangsúlyozta, azoktól kellene megvédeni az országot, akik „ellopják gyermekeink jövőjét”, a nyugodt öregkort, ellopják az EU-s pénzeket, lerombolják az oktatást, egészségügyet. A kormány milliárdokat költött a menekültek elleni kampányra, s közben befogadott 1300 menekültet és letelepedési kötvénnyel közel 20 ezer főt. Az Ostoros Csarnok eladásával, és a TAO pénzekkel kapcsolatban megjegyezte: idővel majd kiderül, hogy a felhasználás mennyire volt hatékony, és hogy működtetésre lesz-e elég fedezet.

Góra Balázs megyei alelnök, a párt országgyűlési képviselőjelöltje az Olaf jelentéssel és az ezzel kapcsolatos rendkívüli közgyűlésen meghozott döntéssel kapcsolatban azt mondta: „valami nagyon nincs rendben”, ezért az ügyészséghez fordulnak.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK