2023.12.01., péntek - ElzaZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

MSZP: nem személyeskednek

2018. február 20. kedd, 18:59
Szerző: -pet-
Megkezdte a jelöltállításhoz szükséges ajánlásgyűjtést az MSZP. A részletekről a párt zalaegerszegi szervezete a Dísz téren tartott kampányindító sajtótájékoztatót.

Kiss Ferenc, az MSZP önkormányzati képviselője elmondta: február 20-án megkezdték az ajánlásgyűjtést a zalaegerszegi választókerületben. Az aktivisták, valamint a szövetséges szervezetek (Párbeszéd, DK) is segítenek abban, hogy összegyűjtsék szükséges mennyiségű aláírásokat. A párt 1. számú választókerületének képviselőjelöltje, Góra Balázs minden nap kint lesz az MSZP belvárosi standjánál, hogy személyesen is találkozhasson a választókkal – fogalmazott.

Cél, hogy minél több választóval találkozzanak

Góra Balázs, országgyűlési képviselőjelölt, a párt megyei alelnöke hozzátette: nem személyeskedő kampányra készülnek. A kormány intézkedéseit veszik inkább nagyító alá, majd elmondják a választópolgároknak, hogy ők hogyan kormányoznának másképp. A cél az, hogy minél több emberrel találkozzanak a kampány során. Azt szeretnék elérni, hogy minél többen menjenek el szavazni április 8-án azok közül, akik elégedetlenek a kormány munkájával.

A sajtótájékoztatón elhangzott: 500 érvényes aláírásra van szükségük ahhoz, hogy hivatalosan is indulhasson egyéni jelöltjük a választáson. A párt a jövő hét elejéig szeretne 700 aláírást leadni. De mindaddig folytatják az ajánlásgyűjtést a választókerület mind a 76 településén, amíg biztossá nem válik Góra Balázs jelöltsége.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK