2019.07.24., szerda - Kinga,Kincső Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Nagyon fontos három pont

2018. április 29. vasárnap, 09:46
Szerző: B. I.
ZTE FC - Dorog FC 2-1 (1-0). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 2130 néző. Jv.: Németh. Gólszerzők: Króner (4. p.), Vernes (49. p.), illetve Bora (78. p.).

ZTE FC: Kovács Z. - Polényi, Króner, Devecseri, Lencsés (Horváth K. 76. p.) - Babati (Patvaros 76. p.), Hudák, Nagy T., Vernes (Fodor 85. p.), Bedi - Ekler. Vezetőedző: Artner Tamás.

A bent maradás szempontjából fontos mérkőzés előtt állt a ZTE, csak a győzelem volt számára elfogadható a Dorog ellen. A vezetés ingyenessé tette a mérkőzést, s ennek is köszönhetően több, mint 2000 néző jött ki a találkozóra. A ZTE egy szerencsés góllal mindjárt az első percekben megszerezte a vezetést. Lendületben maradtak a hazaiak, egy jogos 11-es után az első 15 perc végén már 2-0-ra vezethettek volna. Vernes elképesztően gyenge büntetőjét azonban könnyedén fogta a vendégek kapusa. A kihagyott 11-es megfogta a ZTE-t, feljött a Dorog, helyzeteket hagyott ki.

Fordulás után is jól kezdett a ZTE. Vernes egy tökéletesen elvégzett szabadrúgásból talált a kapuba. Kijavította hibáját, ha lehet ilyet mondani.. A ZTE a kétgólos előny birtokában sem nyugodhatott meg, de, mint oly sokszor a mérkőzések végén visszaesett a játéka. A vendégek szépítettek, közel álltak az egyenlítéshez, de a zalaiak jól védekeztek. A kontraakciók végén beis biztosíthatták volna győzelmüket, azonban ez nem sikerült nekik. Az egygólos előnyét megőrizte a ZTE.

A kiesés szempontjából létfontosságú mérkőzést nyert meg a ZTE. Az eredmények szerencsés alakulása folytán elkerült a kieső helyről, de a bent maradásért még sokat kell tennie.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK