2018.05.25., péntek - OrbánZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Nehezen, de legyőzték a sereghajtót

2017. május 08. hétfő, 10:04
Szerző: B. I.
ZTE FC - SZEOL SC 1-0 (1-0). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 611 néző. Jv.: dr. Kovács G. Gólszerző: Bedi (30. p.).

ZTE: Szappanos - Króner, Forgács, Kovács (Angyal 75. p.), Deutsch - Babati, Szatmári, Kretz (Bedi 10. p.), Polényi, Nagy T. (Oláh 64. p.) - Bobál. Vezetőedző Csató Sándor.

Nem ijedtek meg a ZTE-től a már kiesett vendégek. A hazai csapat lassan vette fel a mérkőzés ritmusát. Bár jöttek a helyzetek, Prokop, a vendégek kapusa az első félóra végéig lehúzta a rolót hazai csatárok előtt. Ekkor Bedi 9 méteres lövésénél kapitulált. Nem sokkal később egyenlíthetett volna a Szeged, de Szappanos bravúrral védett. A második félidő elején eldönthette volna a találkozót a ZTE, de a helyzeteket ismét kihagyta. Ellenfele kontrái továbbra is veszélyesek voltak, Szappanos védett bravúrral. A hosszabbítás utolsó percében ismét a ZTE kapusa jeleskedett.

A házigazdák megérdemelten győzték le a már kiesett, utolsó helyezett SZEOL-t, s ha helyzeteiket jobban kihasználják, jóval simábban nyerhettek volna.

Értékelés:

Csató Sándor, a ZTE vezetőedzője: - A hétközi forduló után fáradtnak tűnt a csapat. Ennek ellenére sok helyzetet alakítottunk ki, s szerencsére egyet értékesítettünk. Nem játszottunk jól, de nyertünk, aminek örülök.

Zorán Kuntics, a SZEOL vezetőedzője: - Amit elterveztünk, 70 százalékban megvalósítottuk. A góllövéssel továbbra is hadilábon állunk. A ZTE helyzeteiből egyet belőtt ezzel nyert.

Bedi Bence, a ZTE játékosa: - Az utolsó helyezett Szeged ellen is sok lehetőséget hagytunk ki, akár csak a tavasz során többször. Nagyon örülök, hogy gólommal sikerült megszereznünk a három pontot.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL
CÍMKÉK