2018.06.20., szerda - RafaelZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Pontokat ajándékoztak el

2017. április 03. hétfő, 10:31
Szerző: B. I.
Budaörs SC - ZTE FC 2-2 (0-1). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Tatabánya, 200 néző. Jv.: Takács. Gólszerző: Stieber (53. p. 11-eből), Petró (90. p.), illetve Bobál (22. p., 76. p.).

ZTE: Szappanos - Angyal, Polényi, Króner, Deutsch - Babati, Végh (Ágoston 64. p.), Oláh (Patvaros 77. p.) Bedi - Paudits (Szatmári 77. p.) Bobál. Vezetőedző: Csató Sándor.

Az első percek ismerkedése után három vendég helyzet maradt ki.

Nem sokkal később egy remek beadás után Bobál fejesével megszerezte a vezetést a ZTE. A vendégek a megszerzett vezetés után visszaálltak, a hazaiak helyzetek nélkül enyhe fölényben játszottak. A ZTE kontráiban több volt a veszély, de újabb lehetőségeit kihagyta. Félidőben megérdemelten vezetett a ZTE.

Szünet után ritmust váltott  a hazai csapat. Előbb egy helyzetet hagyott ki, majd egy erősen vitatható 11-es után egyenlített. A ZTE ezután ismét hatékonyabban kezdett támadni. Két helyzetet követően  Bobál remek kiugrása után ismét megszerezte a vezetést. Már győztesnek látszott , amikor egy védelmi kihagyás után egyenlített a Budaörs.

A kiesőjelölt hazaiak ellen figyelmetlenség miatt  a hajrában  pontokat vesztett a ZTE, amelynek felzárkózására továbbra is  várni kell.

Értékelés:

Csató Sándor, a ZTE vezetőedzője: - Végig a mi akaratunk érvényesült, a Budaörsnek a rúgott góljain kívül helyzete sem volt. A játék képe alapján győzelmet érdemlünk volna.

Babati Benjamin, a ZTE játékosa: - Győzelmet engedtünk ki a kezünkből. A  Budaörs kettőt lőtt kapura, s szerzett egy pontot. A 11-es nem volt jogos, a másik gólnál meg nem figyeltünk.

 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK