2019.06.24., hétfő - Iván Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Hosszabbítás után

2018. március 02. péntek, 10:22
Szerző: B. I.
Puskás Akadémia FC - ZTE FC 2-0 (1-0, 1-0, 0-0). Magyar Kupa labdarúgó-mérkőzés a nyolc közé jutásért, második találkozó. Felcsút 250 néző. Jv.: Solymosi. Gólszerzők: Diallo (56. p.), Perosevics (110. p.)

Puskás Akadémia: Hegedüs - Klinar, Spandler, Herris, Trajkovszki - Zsidai (Peresovics 56. p.), Szakály P.  Molnár (Diallo 53.p), Knezevics – Bacselics, Henty (Mevoungo 118. p.) Vezetőedző: Pintér Attila.

ZTE: Kovács Z. –- Polényi, Króner, Devecseri,  Fodor - Nagy G.(Babati 66. p.), Patvaros,  Hudák, Bedi - Vernes (Nagy T. 88. p.) Paudits (Kovács Á. 22. p.) Vezetőedző: Artner Tamás.

A kezdettől fogva beszorította ellenfelét a hazai csapat. Az első negyed órában három kisebb lehetőség adódott a Puskás előtt, ami kimaradt. A ZTE rövid ideig tudta megtartani a labdát és jóformán semmi veszélyt nem jelentett  a hazaiak kapujára. A házigazdák a félidő hajrájára pörögtek fel, ekkor Kovács, a vendégek kapusa kétszer is bravúrral védett. Az első 45 percben a ZTE védekezése mindenképpen dicsérhető volt.

Fordulás után az első helyzet a ZTE előtt adódott, de a másik oldalon Diallo fejesével megszerezte a vezetés a hazai csapat. Ezután két zalai helyzet maradt ki, az elsőnél Vernes elcselezte  a lehetőséget, a másodiknál Babati beadásáról maradtak le  a társak.  A folytatásban fölényben játszott a Puskás, de a ZTE  jól védekezett, Kovács többször is bravúrral védett. Jöhetett a hosszabbítás.

Az első 15 percet ki védekezte  a ZTE, sőt ellentámadásokra is futotta erejéből. A második 15 percben egy hazai támadásnál nem sikerült a felszabadítás, gólt lőtt Puskás  Akadémia és továbbjutott.

A ZTE minden dicséretet megérdemel, alaposan megnehezítette a kezdőként nyolc légióssal felálló  hazaiak dolgát.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK