2024.04.19., péntek - EmmaZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Rezsi–Stop fórum Egerszegen

2022. november 19. szombat, 13:21
Szerző: Vadas Zsuzsa
Címkék: MSZP
Magyarország egy soha nem látott megélhetési katasztrófa küszöbén áll: folyamatos drágulással, kétszámjegyű inflációval, harmatgyenge forinttal. A magyar kormány az energiaár nagy részét a lakosságra hárította – fogalmazott sajtótájékoztatóján Góra Balázs, az MSZP zalaegerszegi szervezetének elnöke.

Hozzátette: Az MSZP-nek van megoldási javaslata, amivel a válságot csökkenteni, az emberek terheit enyhíteni lehet. A megoldásról szól a Rezsi-Stop fórum, melyre Zalaegerszegen november 22-én 17 órakor kerül sor az MSZP közösségi házában. Vendégek lesznek: Kunhalmi Ágnes országgyűlési képviselő, azt MSZP társelnöke, Komjáthi Imre országgyűlési képviselő, az MSZP társelnöke, valamint dr. Tóth Bertalan, az MSZP parlamenti frakciójának vezetője. 

Góra Balázs beszámolt még a közelmúltban lezajlott pártkongresszus legfontosabb megállapításairól. Ezek a következők: Az MSZP a magyar szociáldemokrácia pártja, az igazi baloldali párt. A párt alapvető megújítása a feladat, a cél pedig az elégedetlenek összefogása. Az MSZP belső működését, szervezeti életét nyitottabbá kell tenni. A szociális érzékenység, esélyegyenlőség és a demokratikus berendezkedés új egységét kívánják megteremteni Magyarországon – sorolta az MSZP helyi elnöke. 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK