2022.05.21., szombat - KonstantinZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Sikeres aláírásgyűjtés

2022. január 22. szombat, 14:07
Szerző: V.Zs.
Közel 236 ezer aláírást gyűjtöttek össze az ellenzéki pártok országosan, melyet az elmúlt hét végén hivatalosan le is adtak.

Két kérdésre vártak választ: egyetért-e az állampolgár azzal, hogy az országgyűlés helyezze hatályon kívül a Fudan Hungary Egyetemért Alapítványról és a vagyonjuttatásról szóló törvényt, és egyetért-e azzal, hogy az álláskeresési járadék folyósításának leghosszabb időtartama 270 nap legyen?

Az országos akció zalai, zalaegerszegi vonatkozásáról sajtótájékoztató keretében adott tájékoztatást dr. Csidei Irén az 1-es számú választókerület közös ellenzéki országgyűlési képviselő-jelöltje. Mint fogalmazott, sikeres aláírásgyűjtésen vannak túl, mind a két kérdésre közel kétezer aláírást gyűjtöttek december 18-tól. Zalaegerszegen kívül a választókerület nagyobb településein is várták az állampolgárokat és a részvételüket az aláírásgyűjtésen sikeresnek értékelte. 

Dr. Csidei Irén köszönetet mondott mindenkinek, aki aláírta az íveket és támogatásáról biztosította az ellenzéki pártokat. Megköszönte a pártok aktivistáinak a munkáját is. Bejelentette, hogy Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt amint felgyógyul a koronavírusfertőzésből (amely esetében enyhe lefolyású), Zalaegerszegre látogat és felkeres több zalai települést is. 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK