2018.04.25., szerda - MárkZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Szünet után jobb volt a hazai csapat

2017. április 13. csütörtök, 07:31
Szerző: B. I.
Szolnoki MÁV FC - ZTE FC 3-1 (0-0). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Szolnok, 600 néző. Jv.: Bogár. Gólszerzők: Pintér (48. p.), Tóth L. (73. p., 11-esből, 82. p), illetve Paudits (89. p.)

ZTE: Szappanos - Angyal, Kovács, Polényi, Deutsch - Babati (Patvaros 58. p.) Végh (Szatmári 58.p.) Nagy T., Bedi - Paudits, Bobál (Ekler 81. p.). Vezetőedző: Csató Sándor.

A középmezőnyben tanyázó csapatok találkozóján a mérkőzés elején Szappanos védett bravúrral. A másik kapunál Babati beadásáról maradtak le a társak. A folytatásban a két tizenhatos között hullámzott a játék. A ZTE a félidő közepén átvette a játék irányítását, de sokra nem ment vele. Bedi és Babati hagyott ki kisebb gólszerzési lehetőséget.

Fordulás után gyorsan megszerezte a vezetést a hazai együttes. A ZTE védelme nagyot hibázott, a vendégek addig sem nagyon hatékony támadó játéka tovább romlott.  A találkozó hajrájában a jóval motiváltabb Tisza-parti alakulat Tóth L révén bebiztosította megérdemelt győzelmét. Az utolsó előtti percben Paudits gólja jelentette a szépítést.

Az első félidő kiegyenlített játéka után a hazaiak a második félidőben nagyobb sebességre kapcsoltak és megérdemelten nyerték meg a  mérkőzést a visszaeső ZTE ellen. A zalai csapat vereségével már a 11. helyre csúszott vissza a tabellán.

Értékelés:

Csató Sándor, a ZTE vezetőedzője: - Nem úgy sikerült a találkozó, ahogy elterveztük. A párharcokat elvesztettük,  a helyzeteket kihagytuk, hetek óta ez megy.

Szappanos Péter, a ZTE kapusa: - Saját magunkat vertük meg, egy gyengébben játszó  Szolnoktól kaptunk ki.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL
CÍMKÉK