2020.04.07., kedd - Herman Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Természetes gyógymódok és terápiák

2019. július 02. kedd, 12:50
Szerző és fotó: Nemes Norbert
A Keszthely kistérségében 12 év óta működő Léleknektár kisközösség a gyenesdiási önkormányzattal és a Bakonyerdő Zrt-vel közösen, június utolsó hétvégéjén, a Nagymezőn és a Természet Háza Ökoturisztikai Látogatóközpontban szervezte meg a Gyenesdiási Gyógyító Gyöngy névre keresztelt rendezvényt, amely az emberek útkeresésében, egészségük gyors visszaszerzésében segített többeknek.

A gyenesdiásoni Gyógyító Gyöngy rendevzényen

Az öngyógyítást előre mozdító faluban negyedszáznál több, ezotéria terén jártas szakember várta a többszáz érdeklődőt. A békességre törekvést, a test –lélek-szellem megújítását, a másik ember segítésének gondolatát fontosnak érző program látogatottsága a szervezők várakozását jócskán felülmúlta. Az ezoterikus eredetű, valódi gyöngyszemekből fűzött rendezvénnyel sikerült igazolni, hogy a mai rohanó világban a hagyományos orvoslás létjogosultsága mellet szükség van különféle természetes gyógymódokra, terápiákra; az ember fizikai testén túlmutató, a lelkünk és szellemünk gyógyítására is alkalmas megoldásokra, amelyek a sokszor túlterhelt és esetenként tanácstalan medicinát eredményesen kiegészítik, illetve hatásosan helyettesítik.

Az ország különböző településeiről érkeztek mindazon technikák, gyógyító módszerek avatott szakértői, akik önkéntes helytálással, pénzt nem kérve, három napon keresztül, baráti- testvéri kezet nyújtottak az alternatív gyógyítás iránt érdeklődőnek. Az önmagunk és mások boldogságának, boldogulásának előmozdításán fáradozók a térítésmentes gyógyításon túl élményfestészeti bemutatókat, előadásokat, meditációkat és mozgásbemutatókat is tartottak.  Július végéig kiállításon mutatkoznak be azok a helyi és környékbeli festők és művészek, akik lélekemelő alkotásokat készítettek. 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK