2019.06.26., szerda - János,Pál Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Tíz emberrel egy pont

2018. április 23. hétfő, 08:28
Szerző: B. I.
Nyíregyháza Spartacus FC - ZTE FC 0-0. NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Nyíregyháza, 1050 néző. Jv.: Veizer. Kiállítva: Devecseri (ZTE, 76. p.)

ZTE: Kovács Z. - Polényi, Nagy T., Devecseri, Fodor - Babati (Kovács Á. 75. p.), Patvaros, Hudák, Bedi - Vernes (Forgács 79. p.), Jelena (Lencsés 89. p.). Vezetőedző: Artner Tamás.

Az első negyedórában a hazaiak előtt adódtak kisebb helyzetek. A másik oldalon Jelena hagyta ki az első zalai lehetőséget. A folytatásban kiegyenlített játék folyt a pályán, mindkét oldalon akadtak lehetőségek, amelyek kimaradtak. Az első félidőben a Nyíregyház került többször helyzetbe, de a vendégek is szerezhettek volna gólt. Fordulás után Vernes került helyzetbe, de szerelték. Egyre nagyobb erővel támadott a hazai csapat, de a ZTE jól védekezett. A vendégek kontrázni próbáltak, kevés sikerrel. A találkozó hajrájában Devecseri megkapta második sárga lapját, amely pirosat ért. A tíz főre fogyatkozott ZTE ellen fölénybe került a hazai csapat, de a vendégek jól védekeztek. Egy kontra végén Bedi elöl tisztázott a hazaiak kapusa. A végére még maradt két Kovács bravúr és a gól nélküli döntetlen.

Az élcsoportban tanyázó Nyíregyházának méltó ellenfele volt a kiesés ellen harcoló ZTE. A kiállításig még benne volt a mérkőzésben, hogy akár nyerhet is. Utána már nem lehetett más célja, mint megőrizni az egy pontot, ami sikerült. A pontszerzése ellenére a ZTE továbbra is maradt a kieső helyen.

Értékelés:

Artner Tamás, a ZTE vezetőedzője: - Azt kértem a fiúktól bátran játszanak. Kiegyenlített volt a mérkőzés. A kiállítás után nem lehetett más célunk megőrizni a döntetlent. Az élcsapatok ellen - Békéscsaba, Kisvárda, Nyíregyháza - pontokat szereztünk, ebből erőt meríthet csapatom a folytatásra.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK