2019.07.16., kedd - Valter Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Ubilla extra teljesítményével

2016. november 14. hétfő, 07:14
Szerző: B. I.
KTE Duna Aszfalt - Zalakerámia ZTE KK 62- 68 (12-13, 16-16, 17-16, 17-23). NB I-es férfi kosárlabda-mérkőzés. Kecskemét, 700 néző. Jv.: Cziffra, Pozsonyi, Balog.

KTE: Pongó Márton, Middleton (5), Djeraszimovics (21/3), Ivosev (7), Karahodzsics (21), Csere: Molnár (6), Pongó Martin, Jakab. Vezetőedző: Forray Gábor. ZTE: Ubilla (30/15), Norfleet, Benke (12/6), Szabó (11), Drungilas. Csere: Mohács ( (11/9), Kerpel Fronius,(2), Czinger (2), Velkey. Vezetőedző: Bencze Tamás.

A mérkőzés elején a ZTE szerzett vezetést, a hazaiak három percig nem találtak a gyűrűbe. A vendégek végig három-négy ponttal vezettek az első tíz perc során. A kosarak mellett a személyi hibákat is szépen gyűjtötték, Drungilas a 12. percben már négynél járt. Ami egy ideig nem is okozott gondot, Ubilla és Mohács hárompontosai után a 2. negyed közepén tetemes ZTE előnyt mutatott az eredményjelző. Öt percig nem dobott pontot a hazai együttes. (15. p.:12-25) A második öt perc fordítottja volt az előzőnek, a házigazdák egy remek öt perccel teljesen felzárkóztak.

A ZTE mindössze egy ponttal vezetett a nagyszünetben. A harmadik negyed öldöklő csatát hozott, felváltva vezettek a csapatok. Minkét oldalon sok volt a hiba. A záró 10 perc 45-45-ös döntetlennél kezdődött. A remekül játszó Ubilla vezetésével 50-54-re meglépett a ZTE, a hazaiak azonban ismét felzárkóztak ( 37. p.: 55-56). Szabó négy pontja a legjobbkor jött, majd Mohácsi triplájával és Ubilla két büntetőjével biztossá vált a zalai siker. Küzdelmes, de erősen közepes színvonalú találkozón a ZTE győzelméhez kellett Ubilla extra teljesítménye.

Értékelés: Bencze Tamás, a ZTE vezetőedzője: - Kemény mérkőzés volt, nüanszok döntöttek. Center poszton fault problémáink voltak, és két légiósunk is gyengén játszott. Szerencsére a magyarok viszont jól.

Kis Attila, a ZTE technikai vezetője: - Küzdelmes mérkőzésen mindkét csapat sokat hibázott. Ubilla extra teljesítménye nagyban hozzájárult győzelmünkhöz

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK