2018.04.25., szerda - MárkZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Új elnök a helyi Jobbik élén

2016. november 17. csütörtök, 18:01
Szerző: V.Zs.
Címkék: Közélet, Politika
Korábban már beszámoltunk arról, hogy Pete Róbert a Jobbik zalaegerszegi elnöke, önkormányzati képviselő és Pintérné Kálmán Marianna önkormányzati képviselő kiléptek a pártból. Velük tartott még négy jobbikos, így jelenleg 24-en alkotják a helyi szervezetet.

A közelmúltban megtartott tisztújító alapszervezeti ülésen új tisztségviselőket választottak. Erről számolt be a párt sajtótájékoztatóján Zakó László regionális igazgató, a Jobbik megyei elnöke. Bemutatta az új helyi elnököt dr. Teleky Noémit és Benke Richardot, a zalaegerszegi választókerület elnökét, aki pályázati úton nyerte el a tisztséget.

Cél, a tagság bővítése

Dr. Teleky Noémi bemutatkozásképpen elmondta: orvos, 1987-ben végzett az egyetemen. Pályáját a zalaegerszegi megyei kórház sebészeti osztályán kezdte. Jelenleg „kevésbé klinikai, inkább orvos-szakértői munkát végez”. Pártnak nem volt eddig tagja, 54 évesen lépett be a Jobbikba. Egyetért a párt által képviselt álláspontokkal, a jövőben az egészségüggyel, az oktatással szeretne leginkább foglalkozni. Mint elmondta, szeretnék ápolni továbbra is a nemzeti hagyományokat, rendezvényeket szervezni, de most a legfontosabbnak egy új iroda kialakítását tartja.

Benke Richárd 24 éves környezetgazdálkodási agrármérnök. A feladatokról szólva elmondta, céljuk a Jobbik minél hitelesebb arcának a bemutatása, a tagság és a szimpatizáló közösség bővítése, a jelöltek megtalálása a 2018-as választásokra. Zakó László utalt a párt elnökének „otromba” lejáratásáról egyes médiumokban, majd megjegyezte: a jelenlegi hatalom is érzi, hogy az egyetlen alternatíva a kormányváltásra a Jobbik.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL
CÍMKÉK