2024.05.26., vasárnap - Fülöp, EvelinZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Új irodát nyitott a DK Zalaegerszegen

2023. március 29. szerda, 11:04
Szerző: Vadas Zsuzsa
Címkék: DK, Keresztes Csaba
A Demokratikus Koalíció helyi szervezete hivatalosan is megnyitotta a Mártirok utcai irodáját. Első összejövetelükön, melyen az 1-es számú (Zalaegerszeg és környéke) választókerület tisztújítását is tartották, részt vett Vadai Ágnes országgyűlési képviselő, a DK alelnöke.

Bejelentette, a választókerület elnöke ismét Keresztes Csaba, akinek a munkájával a párt elégedett. Az országgyűlési képviselő szerint egy szép, új közösségi teret hoztak létre, így az eddig utcán politizáló párt több szakmai előadást, valamint összejöveteleket, beszélgetéseket tud szervezni a jövőben. Erre szükség is lesz, mondta, hiszen közeleg két fontos választás, az európai parlamenti és az önkormányzati.

Vadai Ágnes szerint Dobrev Klára árnyékkormányának az a célja, hogy megmutassa, van alternatíva, van választási lehetőség „a Putyin barát, NATO és Európai Unió ellenes” kormánnyal szemben. Ugyanis az emberek többsége Európa-párti. A NATO pedig a biztonságunk garanciája – fogalmazott.

Keresztes Csaba egy „demokrata bázist” szeretne létrehozni az új irodában, állandó nyitva tartással, ahol rendszeresen találkozhatnak a párt tagjai és szimpatizánsai.  A négytagú elnökség további tagjai: Nyirő Csaba, Csötörtök Judit és Bognár Csaba Istvánné

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK