2018.06.22., péntek - PaulinaZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Újjászületett a keszthely.hu

2017. április 04. kedd, 17:34
Szerző: N.N.
Címkék: Internet, Keszthely
Egy évtizednél hosszabban jól kiszolgálta az elvárásokat a város információs kapuja, de a mobil eszközök fejlődésével a felhasználói és információszerzési szokások is jócskán átalakultak, ezért kellett frissíteni a www.keszthely.hu szerkezetét – mondta el Ruzsics Ferenc polgármester, április elején, a városházán tartott sajtótájékoztatón.

Úgy vélekedett: sikerült egy gyors, hasznos, nagyobb vizuális élményt adó, szemet és szívet gyönyörködtető, tartalmi változásokon átesett portált megalkotni a Webmark Kft. ügyvezetőjével.

Joós Attila, a korábbi portál fejlesztőjeként azt emelte ki: az értékteremtés és értékátadás szándékával álltak neki a munkának. A teljes tartalmat új struktúrába helyezték. A weblap rugalmas, intelligens módon képes alkalmazkodni ahhoz az eszközhöz, ahonnan az oldalt felkeresték. A fő menüpontok alig változtak: turizmus, programok, önkormányzat, ügyintézés, intézmények, közélet, gazdaság.

A felhasználói élmények, alkalmazkodó grafikai rendszerek Darabos Zsolt közreműködésével érnek célt. A folyamatosan változó képi világot közvetítő, harmonikus portálon a turisták és a helyiek is könnyebben, szinte három kattintással rátalálnak majd a keresett információra. A hivatal dolgozói által korlátlanul tartalomkezelő rendszer ad stabilitást a mindennapi munkavégzéshez. Az adatbiztonság, az adatközlési stabilitás és a gyorsaság még hangsúlyosabb lett, új titkosított biztonsági csatorna épült ki, ami a felhasználói adatokat őrzi az illetéktelenektől. Később a vakok és gyengénlátók számára felolvasó szoftverekkel teszik majd teljessé a weblapot.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK