2018.04.25., szerda - MárkZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Igazságos döntetlen

2017. május 29. hétfő, 09:04
Szerző: B. I.
Vác FC - ZTE FC 0-0. NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Dunaújváros, 150 néző. Jv.: Takács.

ZTE: Fadgyas - Angyal, Kovács, Forgács, Deutsch - Babati (Szabó 90. p.) Szatmári (Ekler 87. p.) Kretz, Bedi, Oláh - Bobál. Vezetőedző: Csató Sándor.

A Vác pályáját felújítják, így Dunaújvárosban rendezték a mérkőzést. A ZTE-ből négy játékos - Króner, Nagy T., Jakab és Polényi - hiányzott sárga lapos eltiltások miatt, valamint Paudits sérülés miatt hosszú időre kidőlt. A vendégeknél Szappanost kivéve utánpótláskorú labdarúgók ültek a cserepadon.

Az a mérkőzés elején a hazaiak játszottak enyhe mezőnyfölényben. Az első vendéglehetőséget Bobál hagyta ki a 20. percben. A második negyed óra kiegyenlített játékot hozott, de a kapuk nem igazán kerültek veszélybe. A félidő hajrájában ismét a hazaiak domináltak, de különösebb helyzetük nem akadt. Szünet után folytatódott a Vác lendülete, de a ZTE jól védekezett. Egy-egy kontra végén helyzetbe kerültek a zalaiak, amelyeket azonban kihagytak. A találkozó hajrájában a Vác többször veszélyeztetett, de Fadgyas  bravúrral védett.

A találkozó kiegyenlített játékot hozott. Helyzetek mindkét oldalon akadtak, így az eredmény igazságosnak mondható.

Értékelés:

Csató Sándor, a ZTE vezetőedzője: - Küzdelmes mérkőzésen, az elejénés a  végén  voltak helyzeteink. A pálya és a meleg többet ennyit engedett. Igazságosnak tartom az eredményt.

Bedi Bence, a ZTE játékosa:- A mérkőzés egyenlő erők küzdelmét hozta, ennek ellenére megítélésem szerint több helyzetünk volt. Tipikus egygólos mérkőzésen egyik csapat sem tudta bevenni a másik hálóját, így minden bizonnyal a 7. helyen zárjuk a bajnokságot.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL
CÍMKÉK