2018.06.18., hétfő - Arnold,LeventeZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Vereség a főpróbán

2017. február 05. vasárnap, 16:35
Szerző: B. I.
ZTE FC - NK Zagreb 2-3 ( 2-2). Felkészülési labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 100 néző. Jv.: Lapath. Gólszerzők: Babati, Bobál, illetve Sehic (2, egyet 11-esből), Matijasevics.

ZTE: Szappanos (Fadgyas) - Angyal (Rózsa),  Króner,  Forgács, (Polényi), Deutsch -  Babati(Nikitscher),  Végh (Ágoston),  Nagy T., Ekler (Horváth L.),  Bedi - Bobál. Vezetőedző: Csató Sándor.

A ZTE-ből sérülés, vagy betegség miatt ezúttal   is többen hiányoztak. Ennek ellenére a hazai csapat remekül kezdte  a  találkozót, gyorsan megszerezte  a vezetést. A horvátok lassan vették fel a meccs ritmusát,   húsz perc után harcoltak ki mezőnyfölényt. Kisebb helyzeteik is akadtak, de  a félidő hajrájában a ZTE tovább növelte előnyét. Fordulás után 11-esből gyorsan szépítettek a horvátok. Átvették  a  játék irányítását, s a 60. percben már egyenlítettek. A folytatásban is  domináltak, igaz Nagy T. kihagyott egy nagy helyzetet. A mérkőzés hajrájában Fadgyas védett többször is bravúrral. A hosszabbításban  a vendégek  megszerezték  a győztes gólt.

Vegyes benyomást keltett az Újpest elleni  Magyar Kupa előtti főpróbáján a ZTE. Nagyon látszott, hogy hat   játékos hiányzott  a csapatból különböző okok miatt, ezzel együtt nem vallott szégyent az első osztályú horvát csapat ellen . A zalaiaknál a második  félidőben sok sajátnevelésű fiatal játszott, ellenfele viszont minden poszton két hasonló képességű játékossal tudott pályára lépni.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK