2019.06.24., hétfő - Iván Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Újabb idegenbeli vereség

2017. december 05. kedd, 19:16
Szerző: B. I.
WKW ETO FC Győr - ZTE FC 2-1 (1-1). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Győr,700 néző. Jv.: Kovács G. Gólszerzők: Magasföldi (10. p.), Erdélyi (53.p.), illetve Vernes (45. p.)

ZTE: Szappanos -Nagy G., Koszó, Nagy T., Bedi - Fujsz (Ekler 56. p.), Ágoston (Végh 61. p.), Patvaros, Dubek - Balázs, Vernes (Paudits 56. p.). Megbízott edző: Vlaszák Géza.

Rosszul kezdte a találkozót a zalai csapat, a hazaiak gyorsan megszerezték a vezetést. A gyorsan bekapott góltól nem roppant össze a ZTE, mezőny fölényt harcolt ki, de a kapura kevés veszélyt jelentett. Egy győri helyzetre Balázs lesgólja volt a válasz. Az első félidő hajrájában a legjobb lélektani pillanatban sikerült az egyenlítés a vendégeknek.

Fordulás után a zalaiak előtt adódott gólszerzési lehetőség, de kimaradt.  Helyette ismét a hazaiak szerezték meg  a vezetést. Nem sokkal később 11-eshez jutott a győri csapat, amit Szappanos kivédett.  A lélektani előnyt igyekeztek kihasználni a vendégek, a folytatásban többször is egyenlíthettek volna. Azonban a helyzetek, mint az ősz során oly sokszor,  kimaradtak.

Az ősszel a vártnál gyengébben teljesítő két csapat találkozóján a ZTE végig egyenrangú ellenfele volt a hazaiaknak. A játék képe alapján az egy pontra rászolgált volna. A kevés helyzetet hozó találkozón a Győr jobban élt lehetőségeivel és nyert.

Értékelés:

Vlaszák Géza, a ZTE megbízott edzője: - Az elmúlt hetek játékához képest jobban játszottunk. Sajnos, most is a szimpatikus vesztes szerep jutott számunkra. Igaz az elején gyorsan gól kaptunk, de talpra álltunk, irányítottuk a játékot, megérdemelten egyenlítettünk. Fordulás után úgy éreztem, elfáradt a csapat, a Győr ismét megszerezte a vezetést. A kihagyott hazai 11-es után ismét mi játszottunk jobban, játékban ellenfelünk fölé kerekedtünk. Az egy pontot mindenképpen megérdemeltük volna.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK