2024.06.23., vasárnap - ZoltánZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Zalaegerszegen járt Cseh Katalin EP-képviselő

2024. május 16. csütörtök, 20:05
Szerző, fotó: V.Zs.
A zalaegerszegi DK-Momentum pártszövetség kötetlen beszélgetéssel egybekötött grillpartyt szervezett, melyen a szervezet önkormányzati képviselőjelöltjei és szimpatizánsai vettek részt.

Európai politizálást és korrupciómentes országot szeretne a Momentum

Az eseményen sajtótájékoztatót tartott Cseh Katalin EP képviselő, aki országjárása során érkezett Zalaegerszegre. Mint fogalmazott, a helyi jelöltek változást, megújulást szeretnének, egy korrupciómentes, határozott, szabadságpárti kiállást képviselnek. 

Elmondta: hisz abban, hogy Magyarországot új alapokra lehet helyezni, és reméli, az európai politizálással fel tudták frissíteni a magyar közéletet. Ezt a folyamatot folytatni szeretnék. Azért küzdenek, hogy Európa ellensúlya legyen az Orbán rendszernek, ezért szeretnék elérni az európai ügyészséghez való csatlakozást, hogy minél több forrás érkezzen a településekre, a civilekhez és a vállalkozásokhoz. Dolgoznak továbbá az európai közmédiáért, a gyermekvédelemért, mert a Fidesz nem tudja megvédeni a magyar gyerekeket. A Momentum számít a bizalomra – fogalmazott Cseh Katalin.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK