2023.05.29., hétfő - MagdolnaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Családi Nyúltúra Zalaegerszegen – Segítsetek megtalálni NyúlPetit!

2023. március 29. szerda, 21:33
Sajtóközlemény
Túrával egybekötött nyomozós húsvéti játékot szervez a családoknak a Hello Életem Egyesület április 7-8-án Zalaegerszegen.

„NyúlPeti rejtélyes körülmények között eltűnt Zalaegerszegről. Azóta senki nem látta őt. Vajon hova tűnhetett? Elrabolhatták? Veszélybe kerülhet a Húsvét? A rejtély megoldása a családokra vár!”

A zalaegerszegi Páfrányok úti zöld túraútvonalon április 7-én 10 órától április 8. 15 óráig bárki útnak indulhat, hogy kiderítse, hova tűnhetett el NyúlPeti. Az út során a jelzőtáblákra elhelyezett játékos feladatok segítik a nyomozó csapatokat egyre közelebb a megoldáshoz. A családi túra ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, (határidő: április 5.) hiszen az első nyom és a térkép e-mailen érkezik meg a regisztrált felhasználóknak április 6-án. Az összes feladatot teljesítő család pedig a játék során - a közös élményeken túl - ajándékcsomagokat és egy hévízi családi wellness hétvégét is nyerhet, ez utóbbit az ALina Apartman jóvoltából.

Nem számít, ki milyen korú vagy mennyire tapasztalt a természetjárás vagy nyomozás terén, a családi nyúltúra mindenki számára megfelelő és izgalmas programot kínál. Az esemény során pedig a játékos feladatok egyben hasznos információval is gazdagítják a résztvevőket az egészséges életmóddal kapcsolatban, miközben az egész család együtt szórakozik majd.

Részletek és regisztráció a weboldalon: www.helloeletem.hu

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK