2020.09.28., hétfő - VencelZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Gasztro hétvége a Dísz téren

2017. május 29. hétfő, 20:28
Szerző: -pet-
Az Egerszeg Fesztivál tematikus hétvégéinek keretében idén először Street Food Weekendre kerül sor június 2-3-án, a Dísz téren. A rendezvény fókuszában a manapság népszerű Food Truck Show áll majd, ezenkívül zenei és filmes programok színesítik a hétvégét.

Horváth Szilárd, a Zalaegerszegi Marketingiroda vezetője érdeklődésünkre elmondta: egy tucatnyi különleges autó települ június első hétvégéjén a Dísz térre, hogy különféle ételeket és italokat kínáljanak a vendégeknek. Food Truck kocsik főleg a fővárosból érkeznek, de természetesen a zalaegerszegi Tütü Gasztrobusz és a Popcorn Manó is képviselteti magát.

Street Food Weekend édes és sós finomságokkal

Ami az ételeket illeti, változatosságra törekedtek a szervezők. Édes és sós, kézben elfogyasztható finomságok kerülnek terítékre. Mind a felnőttek, mind pedig a gyerekek kedvükre válogathatnak a különféle menükből. Lesznek hamburgerek, mártogatósok, joghurtos nyalánkságok és palacsinta, de minőségi borok és koktélok is. Az ételeken kívül a látványt a felvonuló autók jelentik majd, hiszen mindegyük valamilyen feltunningolt, új dizájnt kapott retro mobil lesz.

A szervező elárulta: a programok délelőtt 11 órakor kezdődnek, a Food Truckosok gasztro-showja mellett DJ-k szolgáltatják a zenei műsort. Sötétedés után pedig szabadtéri mozi várja a látogatókat a Dísz téren, a Kvártélyház jegyirodája mellett kialakított alkalmi vetítőben. Első nap egy igazi klasszikus, mégpedig az E.T., második este pedig egy alkalomhoz illő film, A séf kerül műsorra.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK