2024.04.27., szombat - ZitaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Kulináris élvezetek karácsony idején is

2019. december 23. hétfő, 18:40
Hirdetés
Címkék:
A Bock Bisztró Balaton december 23-tól karácsonyi ételkülönlegességeket kínál. A rendkívüli karácsonyi ajánlatunk: korhely halászlé, mely egy savanyú káposztás pontyhalászlé, narancsos kacsa, fogasfilé homárszósszal. Újévkor pedig: suszter káposztaleves és malaccsülök lesz az étlapon.

A Zenit Hotel Balaton és a Bock Bisztró Balaton közös szervezésében pazar szilveszteri mulatsággal készülünk, melynek keretében minden vendégünk boldogan áttáncolhat a 2020-as esztendőbe –adta hírül Fodor Márk, a Zenit Hotel Balaton és a Bock Bisztró Balaton ügyvezető igazgatója, akit arra kértünk, hogy ossza meg a szilveszteri program részleteit az olvasókkal:

A Bock Bisztró Balaton különleges téli ajánlatai

- A mulatság célkeresztjében ezúttal is a kitűnő színvonal és a hibátlan minőség áll. A kínálatunk: büféasztalos ünnepi vacsora all inclusive italfogyasztással. Éjfélkor pezsgővel és tűzijátékkal köszöntjük az Újévet, majd az éjféli büfé ételei és italai között csemegézve élvezzük a hajnalig tartó táncot és zenét. A Festetics Rendezvényteremben a Music Box Party Band szolgáltatja az élőzenét, a Festetics Pincében pedig DJ Dugó pörgeti a táncra csábító, legkedvesebb slágerzenéinket. A program, a vacsora, az all inclusive italfogyasztás és éjfél utáni büfé ára személyenként: 20.500,- Ft + 12,5% szervizdíj. Jegyek a Zenit Hotel Balaton Recepcióján válthatók, vagy pedig e-mail-en rendelhetők az info@hotelzenit.hu vagy info@bockbisztrobalaton.hu címen. Elérhetőségeink: 8314 Vonyarcvashegy, Helikon u. 22. Telefon: +36 83 348 004

- Milyen kulináris különlegességekkel rukkolnak ki jövő év februárjában?

- Február 1-jén, szombaton egy remekbeszabott Krúdy-estet tartunk majd, melynek keretében Krúdy Gyula ínyenc hősének, Szindbádnak a történeteiből fogunk szemezgetni. A históriák rengeteg ételleírást tartalmaznak, melyeket meghívott színművész fog felolvasni a rendkívüli este folyamán. Az igen finom ételek receptjeinek újragondolására és elkészítésére Varjú Viktort leves mester - gasztroszakembert kértük fel, aki a pesti Bock Bisztró és a budai KisBíró idén búcsúzott executive-chef-je volt. Természetesen az ő segítségére lesz majd Ács István, a Bock Bisztró Balaton remek séfje is. Február 22-én, szombaton pedig újra borvacsorát tartunk, melyre elfogadta meghívásunkat ifj. Szepsy István, a mádi Szent Tamás Pincészet ügyvezető igazgatója, akinek prezentálásában Master Class borkóstolón vehetnek részt vendégeink. A kivételes este a tervek szerint négy fogásos élőzenés borsoros vacsorával zárul. A vendégek az este folyamán tizenegy féle remek bort kóstolhatnak meg a rendezvény helyszínén, a Bock Bisztró Balaton alatti kétszáz éves Festetics Pincében. 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK