2024.05.26., vasárnap - Fülöp, EvelinZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

A Zalaco húsvéti újdonságai

2024. március 25. hétfő, 18:28
Hirdetés; Szerző: Sámel József
A tradíciók megtartása és a folyamatos megújulás. Ez jellemzi a 74 éves múltra visszatekintő Zalaco Sütőipari Zrt. szakmai tevékenységét. Ennek jegyében a húsvéti ünnepkörre nemcsak hagyományos kalácsokkal készül a cég, hanem vegán újdonságokkal is.

Vegán termékekkel is készül a nagy múltú, zalai cég

De egyebek mellett lesz nyuszi sütemény és új, kézműves repcemagos kenyér. Emellett tejüzemükben elkészült az első győrvári tejeskávé, valamint mézzel ízesített homoktövises joghurtot is forgalomba hoznak. A Zalaco szaküzletekből a közeljövőben ingyen elvihető a Zalaco Magazin húsvéti kiadványa, amelyben nyereményjátékokat is találnak a vásárlók.

Ibránszki György, a Zalaco Sütőipari Zrt. vezérigazgató-helyettese elmondta, hogy idén is elérhetők lesznek a finomabbnál finomabb fonott, foszlós, kakaós vagy akár koszorú alakú húsvéti kalácsok. Folyamatosan megújuló termékkínálatukra azonban a trendkövetés is jellemző, így szaküzleteikben immár a vegán életmódot folytatók is megtalálhatják a számukra megfelelő, étkezési szokásaikba beleilleszthető kalácsot.

- Nagy húsvéti újdonságunk lesz vegán kalácsunk, amely alternatívát nyújt laktózérzékeny vásárlóink és a modern étrend követői számára. Kalácsunkat kizárólag növényi eredetű összetevőkből készítjük, mégis őrzi a mindenki számára ismert és szeretett autentikus ízvilágot, valamint a hagyományos állagot. A kalács külső megjelenése semmiben sem különbözik attól, amiket a klasszikus variánsoknál megismertünk. De a termékfejlesztés során nem álltunk meg itt, hiszen szaküzleteinkben már elérhető vegán, teljes kiőrlésű, magvas croissant-unk, amit teljes kiőrlésű liszt, barna lenmag és napraforgómag hozzáadásával készítünk. Ízében semleges ízvilágot képvisel, nem mondható sem édesnek, sem sósnak. Így bátran ajánljuk egy kávé mellé, vagy egy finom szendvics alapjaként. De a desszertekről sem kell lemondaniuk a növényi eredetű összetevők alapján étkezőknek, mivel lesz vegán gyümölcsös sütink. A házias jellegű süteményünk alapja a kevert piskóta, amely szintén nem tartalmaz állati eredetű összetevőket. Tetejét gyümölccsel és vegán zselével bolondítjuk meg – fogalmazott.

- De készülünk egy nagyon dekoratív nyuszi sütivel is, ami mangópürét, valamint reszelt sárgarépát tartalmaz. Emellett újabb kézműves kenyér kerül boltjainkba. Ez lesz a repcemagos, lágy bélzetű, rendkívül egészséges kenyerünk, amely bizonyára elnyeri vásárlóink tetszését – tette hozzá Ibránszki György.
A Zalaconál megújul a tejtermék kínálat is, mivel elkészült a koffeines, krémesen finom és kellemesen édes tejeskávénk. Cégünk fontosnak tartotta, hogy egy tejeskávéval is meglepje Vásárlóit, akiknek rohanó hétköznapjaiba jól beilleszthető ennek az italnak a fogyasztása. A Győrvár Tej tejeskávéja prémium minőségű teljes tejből, arabica kávéból készül, amit nádcukorral ízesítünk. A palackos kávéital a Zalaco szaküzleteiben és a Győrvár Tej tejivóiban a közeljövőben érhető el. Emellett a tavasz, a megújulás és az egészséges életmód jegyében hozzuk forgalomba mézzel ízesített homoktövises joghurtunkat is – mondta el a vezérigazgató-helyettes.

A Zalaco szaküzleteiben az ünnep előtt már elérhető lesz a Zalaco Magazin ingyenes, húsvéti lapszáma, amelyben több nyereményjátékot is találhatnak a vásárlók. 
 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK