2024.05.19., vasárnap - Ivó, MilánZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Adventi meglepetésekkel készül a Zalaco

2023. november 20. hétfő, 17:49
Hirdetés; Szöveg: Sámel József
A Zalaco Sütőipari Zrt. készül az adventi időszakra, az ünnepekre, a sokak által kedvelt finomságok mellett a cég izgalmas meglepetésekkel és számos akcióval egyaránt kedveskedik vásárlóinak.

A kedvezmények miatt az ünnepek előtt is érdemes lesz betérni a szaküzletekbe

Ibránszki György vezérigazgató-helyettes köszönetét fejezte ki, hogy a vásárlók ennyire szeretik termékeiket és naponta 50 ezren térnek be szaküzleteikbe. Kiemelte, hogy már most készülnek az adventi időszakra, amikor is számos meglepetéssel készülnek és megannyi akcióval kedveskednek. Elárulta: újra lesz ingyenes Zalaco Magazin és napról napra kinyílnak majd az online adventi kalendárium akciós termékeket rejtő ablakai. Elmondta, hogy az idei évben a legnagyobb korszerűsítésük az üzemeik napelem-beruházása volt, emellett beszélt a környezetvédelem és az innováció fontosságáról.

- Köszönjük, hogy ebben az évben is naponta 50 ezer vásárló választotta a Zalaco szaküzleteit – fogalmazott a vezérigazgató-helyetttes. - Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy ennyien szeretik a sós termékeinket, gazdag töltelékű péksüteményeinket, finom tortaszeleteinket, cukrászsüteményeinket, hagyományos kovásszal készült kenyereinket. Idén is nagyon sokan éltek heti és havi akcióinkkal, figyelték a süteményekre és a győrvári prémium tejtermékekre vonatkozó kedvezményeket, valamint a kedvenceik mellett kipróbálták újdonságainkat is. 73 éves múltra visszatekintő cégünk már most készül az adventi időszakra annak érdekében, hogy idén is magas szinten meg tudjon felelni a vásárlói elvárásoknak. A szaküzleteinkbe betérők most sem maradnak az ünnep előtt cukrász bejgli vagy éppen Stollen golyó nélkül. Emellett finom cukrászsüteményeink, tortáink is természetesen folyamatosan rendelhetők.

Az adventi időszakban érdemes lesz figyelni a szaküzletek pultjait, amelyekről ingyenesen elvehető a sok év után újjáélesztett Zalaco Magazin. 

- Címlapon az a 20 éves Betlehem Dávid olimpikon hosszútávúszó fotója lesz, akivel cégünk idén támogatói szerződést kötött. A zalaegerszegi kötődésű világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmes bagodi úszó több számban is kvalifikálta magát a 2024-es ötkarikás játékokra. Támogatásunknak köszönhetően Dávid minőségibb élelmiszerekkel és táplálékkiegészítőkkel készülhet a jövő nyári párizsi olimpiára, ahol a Szajnában ússza le a 10 kilométeres távot. Emellett a medencés számokban is sikereket érhet el. A magazinban bemutatjuk, milyen az advent a nagyvilágban, mely ünnepi termékeink lesznek szaküzleteinkben, emellett az olvasók betekintést kaphatnak az éppen 10 éves győrvári tejüzemünk működésébe is. Az újság hasábjain lehetőség nyílik, hogy nyereményjátékokon vegyenek részt a gyerekek és a felnőttek egyaránt. Emellett a Zalaco hivatalos facebook és weboldalára is megéri majd napi szinten rákattintani, mivel rengeteg akcióval készülünk. Lesz egy online adventi kalendáriumunk, amelynek ablakaira kattintva naponta más és más akció válik elérhetővé leleményes, játékos kedvű vásárlóink számára. Itt akár 20, de 25 százalékos kedvezményt is nyújtunk egy-egy igazán finom közönségkedvenc termék árából. Ezáltal a Party rúd vagy a különböző töltelékű pitéink, s számos vendégváró termék is akcióssá válik. Mindig figyelünk a háziasszonyok igényeire, így több tejterméket: egyebek mellett rögös túrót, tejfölt is kedvezményesen kínálunk majd, hogy ezáltal is megkönnyítsük az ünnepek előtti főzést, sütést. De lesz akciósan megvásárolható kenyér, melegszendvics és panini is.

Ibránszki György a társaság környezettudatos szemléletéről is szólt, hangsúlyozva: a Zalaco Sütőipari Zrt. számára a környezettudatos, energiahatékony megoldások korábban is meghatározóak voltak. 

- Csaknem 60 szaküzletünkben tettük elérhetővé a mosható vászontáskákat, a kenyereszsákokat, az „újraszalvétákat”, valamint a komposztálható táskákat és az „újrapoharakat” is. Figyelmet fordítunk a felelős beszerzésre, folyamatosan bővül elektromos autóparkunk. Emellett most is azon dolgozunk, hogy a környezettudatosság jegyében optimalizáljuk a felhasznált csomagolóanyagunk mennyiségét. 

A vezérigazgató-helyettes kiemelte, hogy az energiahatékonyság jegyében új, innovatív beruházásokat valósítottak meg. 

- Az év legnagyobb innovatív beruházása az volt, hogy cégünk zalaegerszegi, iparterületi telephelyén összesen 750 kWp teljesítményű, 1780 darab panelt magában foglaló napelemparkot létesített. Emellett szintén Zalaegerszegen, Kaszaházán, vállalatunk központi üzemének tetőszerkezetén 150 kWp, míg a zalaszentgróti, kézműves üzemnél 75 kWp teljesítményű napelem-beruházást hajtottunk végre. Erre azért volt szükség, mert a stabil, környezettudatos, költséghatékony energiahasználata reális alternatívát nyújt a vállalat számára. Az iparterületi telephelyen partnereinknek nagy mennyiségben készítünk fagyasztott termékeket. Példaként: évente ott, a több mint 10 ezer négyzetméteres üzemkomplexum területén 50 millió pogácsa, 20 millió kakaós csiga is készül. A zalaegerszegi kivitelező cég igazoltan első osztályú paneleket használt, amelyek a rendszer hosszútávú működését garantálják. A teljes beruházás mértékét úgy lehet a legjobban érzékeltetni, hogy a három telephelyen megvalósult napelemes rendszer összesen mintegy 395 háztartás számára lenne elegendő. A csökkentett karbonkibocsátású energia használata számunkra kiszámítható energiaellátást nyújt annak érdekében, hogy üzemeink folyamatosan termelhessenek, és ezáltal biztonsággal kiszolgálhassuk megbecsült partnereinket és hűséges vásárlóinkat a jövőben is. 

Ibránszki György a jövőbe tekintve úgy fogalmazott: „Bízunk benne, hogy 2024-ben is ennyien fogják szeretni az igazi kakaós csigát, a hagyományos sajtos pogácsát, a népszerű házi rétest, vagy éppen a tradicionális Zala kockát. Ígérem, hogy továbbra is ragaszkodunk a természetes alapanyagok és a saját receptek használatához. Jelenleg 850-en dolgoznak a vállalatnál, míg 15 évvel ezelőtt 180 fő volt a dolgozók létszáma. Ebből is látszik, hogy nagy figyelmet fordítunk a folyamatos fejlődésre, növekedésre, aminek a tőzsdei jegyzés is jövőbeli állomása lesz.” 
 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK