2024.07.14., vasárnap - Örs, StellaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

2024. április 25. csütörtök, 08:00
HIRDETÉS
Címkék:
Vásárolj legalább 5000 forintért 2024. április 25-től a SPAR és INTERSPAR üzletekben, és a kasszánál 300 forintos kedvezménykupont kapsz, amelyet a következő heti vásárlásaid alkalmával válthatsz be!

Tovább folytatja a SPAR a kedvezményes akciói sorát. A 2024. április 25-e csütörtöktől induló Kuponözön promócióban minden 5000 forint feletti vásárlásod után egy 300 forintos kupont kapsz, amelyet a következő hét csütörtökétől válthatsz be 5000 forint feletti vásárlásaidnál. Az akció keretében 6 héten át minden héten csütörtöktől szerdáig új kupont ad ki a SPAR, ezeknek az érvényessége a következő hét csütörtöktől számított egy hétig tart. 

Kuponözön a MySPAR app-ban is!
A papír alapú kuponokon felül azok a vásárlók, akik 5000 forint feletti vásárlásnál használják a MySPAR applikációban rögzített SuperShop kártyájukat, hetente egy darab 300 forint értékű extra MySPAR kupont is kapnak. 

A beváltásnál vásárlásonként egy kupon használható fel, a papíralapú kupont és a MySPAR kupont nem lehet összevonni. 

Tartósan alacsony árak
Ezen felül számos árcsökkentő akcióval is találkozhatsz a SPAR és INTERSPAR áruházakban, ahol több mint 1000 termék árát tartósan alacsonyan tartják! Keresd a piros árcímkével jelzett termékeket és járj jól minden bevásárlásodnál! A SPAR 2024. június 30-ig pedig meghosszabbította az Árstop EXTRA promóciót, így háromszáz termék ára garantáltan alacsony marad.

Spórolj kedvenc termékeiden, és töltsd fel a készleteidet! További információkat itt találsz:
https://www.spar.hu/akcioterv
 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK