2024.05.26., vasárnap - Fülöp, EvelinZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Odett: új dal és karácsonyi koncert

2016. december 24. szombat, 10:56
Szerző: -pet-
Karácsonybúcsúztató, szilveszterre hangoló Odett koncerten vezetheti le a közönség az ünnepi rokonlátogatás, és bejgli evés „fáradalmait”. A zalaegerszegi születésű énekesnő december 26-án 21 órától lép fel a PopUp Caféban.

Odett nagy évzáró koncertjére ugyan már sor került a fővárosban, ám a hazai pályára is egy különös produkcióval készül. Mint azt érdeklődésünkre elmondta: kétféle verzióban, akusztikus és „hangos” felállásban is zenélnek majd, ami hangulatában eltér a klasszikus Odett-koncertektől. Kicsit még karácsonyi mulatság lesz, de már a szilveszterre hangolódás jegyében zajlik a program.

A Sziget idei himnuszára a legbüszkébb

Az énekesnő - aki egyébként szövegeket is ír zenéihez – nem tétlenkedett az év utolsó hónapjaiban sem, hiszen a közelmúltban új dallal jelentkezett. A Kétszer kettő című szám érdekessége, hogy Aleszja Popova, Kossuth-díjas balettművész készített koreográfiát hozzá, melyet Odett táncol. Mint mesélte: fantasztikus élmény volt a balettművésszel dolgozni, és nagyon örül, hogy összejött ez a produkció. Annál is inkább, mert szerette volna az új dalt szó szerint is megmozdítani, és ez sikerült is Popova segítségével.

Odett egyébként az egész évet figyelembe véve arra a legbüszkébb, hogy a Be with you című dala lett az idei Sziget fesztivál hivatalos himnusza. Ezt a mai napig nagy megtiszteltetésnek tartja.

S, hogy mik a tervei a jövő évre? Elárulta: rengeteg ötlete van. Nemcsak dalok, hanem színpadi vizuális koncepciók is. Több új cél is lebeg a szeme előtt, amit 2017-ben mindenképpen meg szeretne valósítani.

 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK