2022.09.30., péntek - JeromosZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Idén is Egerszeg Búcsú a skanzenben

2017. július 18. kedd, 20:54
Szerző: ZalaMédia
Az Együtt Zalaegerszegért Egyesület szervezésében a Göcseji Falumúzeumban július 23-án mindenkit vár az Egerszeg Búcsú. A hagyományosan a város védőszentje, Mária Magdolna tiszteletére rendezett programsorozat idén is bőséges kínálattal várja a látogatókat.

11.30 órakor ökomenikus istentisztelettel kezdődik a rendezvény, s a nap többi részén a kultúráé, a szórakozásé és a gasztronómiáé a főszerep. A Pajta Galériában Szabolcs Péter Munkácsy-díjas szobrászművész alkotásaiból nyílik kiállítás, az egyesület nevében átadják a Lokálpatrióta-díjat, délután örökzöld operettslágereket hallhatnak Farkas Alexandra és Csalló Gergely jóvoltából, majd fellépnek a Gála Társastánc Klub csoportjai, este hat órakor pedig a Shabby Blues Band koncertje zárja a hangulatos vasárnapot.

Népi mesterségek bemutatója, kirakodóvásár, kézműves foglalkozások, gyermekprogramok, veterán járművek bemutatója, alpintechnikai bemutató, pónifogat, kisállatok seregszemléje és sok más program színesíti a napot. A búcsúból nem hiányozhat a lacikonyha, de kürtöskalácsot és lángost is kóstolhatnak az érdeklődők.

Érdemes tehát ellátogatniuk a Göcseji Falumúzeumba, este nyolc óráig várják Önöket sok szeretettel a szervezők.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK