2021.10.27., szerda - SzabinaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Ismét kinyit a Kertmozi

2018. július 16. hétfő, 16:02
Szerző: ZalaMédia; Fotó: pP
A zalaegerszegi Kertmozi 27 éves szünet után 2017. nyarán újra kinyitotta kapuit egy estére. Az azóta tartó folyamatos érdeklődés és biztatás miatt a szervezők úgy gondolták, idén is lesz Kertmozi - a tervek szerint már nem csak egy alkalommal.

Galbavy Zoltán szervező, önkormányzati képviselő tájékoztatásából kiderül: sokat dolgoznak azon, hogy idén ugyanakkora siker övezhesse a programot, mint tavaly. Sok variáció, elképzelés, ötlet, javaslat és szervezőmunka után idén július 20-án, pénteken nyílik meg a kertvárosi mozi, ahova Nádas György humorista-énekes-zenész-műsorvezetőt és feleségét, Nádas Zsuzsa médiaszakembert és párkapcsolati szakértőt hívták meg, akik sok érdekességről, kulisszatitokról mesélnek majd.

Este 9 órától, a legtöbb szavazatot kapott film kerül vetítésre. Szavazni a rendezvény Facebook-oldalán lehet: https://www.facebook.com/events/233935433887577/
 
A programok látogatása díjtalan, ám a becsületkasszába elhelyezett összegeket, az est bevételét a "Gyermekeinkért, a jövőnkért" Alapítványnak ajánlják fel.
Ajánlott becsületkasszás összegek:
- gyerekeknek 14 éves korig 200 Ft
- 14 év felett 500 Ft
 
Kapunyitásra 17.30-tól kerül sor, a programok 18.30-tól kezdődnek.
 
A rendezvény rossz idő esetén a Liszt-iskola tornatermében kerül megrendezésre.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK