2022.10.05., szerda - AurélZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Lili bárónő a Kvártélyház színpadán

2019. augusztus 06. kedd, 15:38
Szerző: Bánfi Kati; Fotó: B.K.
Újabb zenés darab várja a Kvártélyház közönségét augusztus első felében. Huszka Jenő talán legismertebb operettjét, a Lili bárónőt állították színre Tompagábor Kornél rendezésében.

A „Tündérkirálynő” főszerepben Foki Veronika, egykori zalaegerszegi színésznő látható finom bárónőként és hallható primadonnaként. Nemcsak az ő éneke nívós, hanem az élő zenés kíséret Máriás Zsolt vezetésével, aki rövid ideig szereplőként is színre lép. A fülbemászó dallamok, ahogy a műfajtól elvárható, a három felvonásos, többszörös szerelmi bonyodalmak és a happy end zenei aláfestői.

A kilenctagú stáb tánclépéseit Stefán Gábor koreografálta. Új arc a színen vendégfellépőként Korponay Zsófi, a budapesti József Attila Színház tagja, aki fiatal kora ellenére, Kovács Virággal együtt, az idős Illésházi testvérpár egyik tagját alakítja. Nem ez az egyetlen rendezői változtatás, mely a közönséget várja, amennyiben az időjárás is könnyed és nyárias marad.

 

A kulcsszereplőket Foki Veronika, Bot Gábor, Hertelendy Attila és Ticz András keltik életre. Az érdekeségek között említhető, hogy rövid szerep erejéig a kórház orvos-igazgatója, dr. Kecskés Gábor is színrelép. 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK