2021.03.01., hétfő - AlbinZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Ismét Kapocs Budapesten

2019. november 11. hétfő, 10:40
Szerző: V.Zs.; Fotó: S.P.
A már hagyományos összejövetelen a Zala megyéből, Zalaegerszegről elszármazott polgárok, a szülővárosukhoz máig kötődő ismert közéleti személyiségek – üzletemberek, tudósok, művészek – találkoztak a megye és a város vezetőivel.

Köszöntőt mondott Balaicz Zoltán polgármester, aki az elmúlt öt év eredményeiről, sikereiről számolt be. Mint fogalmazott, van mire büszkének lenni, Zalaegerszeg az elmúlt években sokat fejlődött, köszönhetően a rengeteg fejlesztésnek, ami megvalósult. „Az eredmények nem a polgármester érdeme, hanem egy olyan közösségé, amelyik kész tenni a városáért” – fogalmazott.

Zalaegerszegről elszármazottak találkozója

Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos a járműipari tesztpálya beruházásról szólt egy filmes prezentáció bemutatásával. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter pedig a gazdaságfejlesztés eredményeiről, a további tervekről beszélt. Zalaegerszeg egy sikeres város, a sikerhez lehetőségek kellenek és elképzelés arról, hogyan tud élni mindezzel egy közösség. A munkával szemben pedig nagyon fontos az alázat – mondta a miniszter.

A rendezvényen több mint százan vettek részt, a kötetlen beszélgetések során a vendégek dicsérték a Zalaegerszegen elért eredményeket, az összefogást és többen gratuláltak Balaicz Zoltánnak is az újraválasztása alkalmából. 
 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK