2022.08.13., szombat - IpolyZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Bemutatkoztak az LMP jelöltjei

2018. január 12. péntek, 18:06
Szerző: -pet-; Fotó: pP
Jelöltbemutató sajtótájékoztatót tartott a Lehet Más a Politika Zala megyei szervezete a megyeszékhelyen. A rendezvényen részt vett Ungár Péter, az LMP Országos Elnökségének tagja, a párt kampányfőnök-helyettese.

Az elnökségi tag elmondta: az LMP célja, hogy a 2018-as országgyűlési választásokon mind a 106 választókörzetben elindulhassanak a jelöltjeik. Azt szeretnék tudatosítani a kampány során, hogy mindig van választás, és az LMP egy reális alternatíva a mostani kormánypárttal szemben.

Cél, hogy az ország minden körzetében elinduljanak

Annál is inkább, mert a politikus szerint a Fidesz az elmúlt nyolc évben nem kormányzott, hanem folyamatosan kampányolt; ellenségképeket gyártva. Mindeközben fontos társadalmi és gazdasági problémákra nem keresett választ. Emiatt Magyarországon ma sokan képtelenek tisztességes munkából megélni és a gyermekeiket felnevelni.

Dr. Károlyi Attila, Ungár Péter, dr. Temesváry Tibor és dr. Paksy Zoltán a zalaegerszegi sajtótájékoztatón

Az áprilisi választáson az 1. számú választókerület (Zalaegerszeg és környéke) országgyűlési képviselőjelöltje dr. Paksy Zoltán történész-levéltáros, önkormányzati képviselő lesz, aki 2009 óta tagja az LMP-nek, mint a párt zalai szervezetének egyik alapítója. A jelölt elmondta: annak idején azért lépett be az LMP-be, mert maximálisan egyetértett annak politikájával, szemléletével. Ma is úgy gondolja, hogy a párt programjának végrehajtásával lehetne pozitív irányú változásokat előidézni az országban.

Az LMP képviselőjelöltje a 2. számú választókörzetben (Keszthely és környéke) dr. Temesváry Tibor közgazdász-jogász, a 3. számú választókörzetben (Nagykanizsa és környéke) pedig dr. Károlyi Attila ügyvéd lesz.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK