2022.08.13., szombat - IpolyZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Családbarát munkahely lett a Göcseji Múzeum

2022. július 07. csütörtök, 19:28
Közlemény; Fotó: Göcseji Múzeum
A Göcseji Múzeum szakmai napján jelentette be Dr. Kostyál László múzeumigazgató, és Csengei Ágota a családbarát intézkedések megvalósításáért felelős tagintézmény vezető, hogy a közelmúltban egy kitüntető elismerést kapott a Göcseji Múzeum, a Családbarát hely, mint munkahely címet.

Ezen a napon a pályázati folyamattal, a munkahely és magánélet összehangolásának főbb célkitűzéseivel is megismerkedhettek a munkavállalók. Ezt a programot a Családbarát Magyarország Központ 2019-ben hirdette meg a családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására. A kiíró hisz abban, hogy a munka és a magánélet egymást erősítő tényezők. A családbarát szemlélet kellemes munkahelyi környezetet, és adott esetben versenyelőnyt is biztosíthat az intézmények számára. A minősítésre februárban jelentkezett a Göcseji Múzeum.

A kérdőív kitöltésekor bizonyítani kellett a támogató munkahelyi családbarát programok szervezését, a munka és magánélet összeegyeztetését, a családi és munkahelyi feladatok összehangolását. A helyszíni auditálás során a családbarát szempontok szervezeten belüli megvalósulását vizsgálták, valamint hogy az előszűrő kérdéssorban megjelölt családbarát intézkedések és működési formák dokumentáltan is jelen vannak-e a Göcseji Múzeumban. Ezt teljesítve minősülhetett a májusban újra nyílt intézmény. 
Az elismerést és a hozzá tartozó védjegyet a Göcseji Múzeum bejáratán tekinthetik meg az ide érkező látogatók.
 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK