2023.03.31., péntek - ÁrpádZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Ellenzéki összefogás Keszthelyen

2019. július 02. kedd, 20:32
Szerző: N.N.
Az önkormányzati választásra készülve július elején mutatta be keszthelyi jelöltjeit a Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület (KÉVE). A KÉVE színeiben történő közös indulást minden, Keszthelyen érdemi tevékenységet folytató ellenzéki párt és civil szereplő támogatja, így a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP, valamint a Mindenki Magyarországa Mozgalom helyi Kossuth Köre is.

Az MMM részéről Lukácsi Katalin elnökségi tag tolmácsolta Márki-Zay Péter üdvözletét és elmondta: a búzaszál önmagában gyenge, de kévébe kötve hatalmas ereje van, ezért különösen jó szimbólumnak tartja az egyesület rövidített nevét. Fontosnak tartotta, hogy Keszthelyen is megvalósult fő célkitűzésük: mindenhol csak egyetlen ellenzéki jelölt álljon szemben a Fidesz emberével.

Bemutatta jelöltjeit a KÉVE

A KÉVE polgármester-jelölje a keszthelyi születésű Czuth Zoltán László közigazgatási szakértő, aki emelett közgazdász mérnök-informatikus, valamint műszaki menedzser végzettséggel is rendelkezik.

A versenyszférában és az államigazgatásban egyaránt szerzett felsővezetői munkatapasztalatokat, sőt brüsszeli kiküldetésben is dolgozott. Czuth beszédében elmondta, hogy a tudás, hit, becsület szellemében kívánja csapatával együtt megvalósítani Keszthely valódi, emberi léptékű és fenntartható fejlődését. Bemutatták a KÉVE jelöltjeit az egyéni választókörzetekben: 1. Kenyeres Bence kommunikációs szakember, énekes; 2. Nagy Zoltán vendéglátós vállalkozó, kamarai vizsgabiztos, megyei közgyűlési tag; 3. Kovács Viktória bányamérnök, közgazdász, önkormányzati képviselő; 4. Herold János vendéglátós vállalkozó; 5. dr. Weller-Jakus Tamás jogász; 6. Molnár Tibor tanár; 7. Haász György olajipari mérnök; 8. Varga László népi iparművész. A KÉVE július végén mutatja be választási programját, melyet helyi konzultáció, részvételi programalkotás keretében fejlesztenek tovább a választópolgárok bevonásával.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK