2024.04.20., szombat - TivadarZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Europespa MED védjegy a hévízi tófürdőnek

2017. május 15. hétfő, 18:42
Szerző és fotó: Nemes Norbert
Az Európai Fürdőszövetség (ESPA) EuropeSpa MED minőségbiztosítási védjegyét vehette át Bükfürdőn négy magyarországi gyógyfürdő képviselője.

A több mint 1500 európai gyógyfürdőt és gyógyhelyet tömörítő szervezet tanúsítványát a megfelelő auditálás után a Hévízi Tófürdő és a hozzá tartozó szálloda is megkapta, így az intézmény megfelel a legszigorúbb minőségi, biztonsági és szolgáltatási követelményeknek is – jelentette be május közepén tartott sajtótájékoztatóján dr. Kvarda Attila, a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház főigazgatója.

A védjegy egy magas színvonalú európai minőségbiztosítási rendszer gyógy- és wellness szolgáltatók részére. A fürdővárosban is hosszú, alapos, minden részletre kiterjedő, több napos vizsgálat zajlott. A frissen kiadott tanúsítvány egyfajta biztosíték arra, hogy a vendégek azt a magas európai minőséget kapják - a gyógyászat, szálláshely kínálat, gasztronómia, higiénia, fürdőszolgáltatás terén, Hévízen is- amelyet a saját országukban már megszoktak.

Czene Alexandra, a Tófürdő vezetője a tanúsítvány átvétele felett érzett örömét megosztva, azt remélte, hogy még több németajkú gyógyturista érkezhet ide a közeljövőben. Jelezte az elismerés még több új minőségi szolgáltatásnyújtással kapcsolatos feladat ellátását is kötelezővé teszi.

Fodor Edith, a Hotel Spa Hévíz igazgatója úgy látta: az évekkel korábban megkezdett szállodai fejlesztések mostanra beértek. A tanúsítvánnyal még több vendég érkezhet, mert a magas szintű gyógyászati szolgáltatásoknak, kezeléseknek már amúgy is híre ment.

A történelmi fürdőváros egyedülálló és nemzetközileg is elismert gyógytava, a természeti gyógytényezők, a kétszáz évnél is idősebb orvos szakmai kompetencia mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy Hévíz kincse méltón megfelelt a szigorú feltételeknek.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK