2023.09.22., péntek - MóricZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Fölényes Fidesz – győzelem

2022. április 04. hétfő, 00:45
Szerző: V.Zs.; Fotó: Seres
A Zala I-es számú választókerületben (Zalaegerszeg központú) a 73 ezer 938 választásra jogosult állampolgár közül 48 ezer 690-en vettek részt a voksoláson (74 %). A 93 százalékos feldolgozás után a következő eredményekről számolhatunk be.

Vigh László 5. ciklusát kezdi a Parlamentben

A képviselőjelöltek közül Vigh László (Fidesz-KDNP) a szavazatok 57,83 százalékát kapta (27 ezer 734 szavazattal). Dr. Csidei Irén (Egységben Magyarországért) 28,85 százalékot ért el (14 ezer 318 szavazattal), Kiss Ferenc (Mi hazánk) 6,35 százalékot kapott (3 ezer 047 szavazattal). 

Vigh László 5. ciklusát kezdi meg a Parlamentben. Az eredményeket értékelve lapunk érdeklődésére elmondta:
- Az emberek meghallották a hívó szavunkat, miszerint béke vagy háború és ők a béke mellett döntöttek. Az ellenzék szavát pedig nem hallották meg. A választások eredménye azt mutatja, hogy a választópolgárok az építkezésre és a nyugalomra adták a voksukat. Nagyon örülök az eredménynek és köszönöm a rám adott szavazatokat, a bizalmat. Zalaegerszegen tudjuk folytatni azt a gazdaságfejlesztési munkát, amit elkezdtünk. Olyan időszak nem volt még a város életében, mint az elmúlt nyolc év. Ezt a város fejlődésére, a munkahelyteremtésre értem. Továbbra is bízom az építkezésben, a nyugalomban és a család erejében - fogalmazott.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK