2024.06.23., vasárnap - ZoltánZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Galériaavató gyermekrajz térképekkel

2016. augusztus 05. péntek, 10:55
Szerző: Bánfi Kati; Fotó: B.K.
A közelmúltban kezdte meg működését a kizárólag fiatalokat megszólító Új Nemzedék Közösségi Tér a megyeszékhelyen. Az intézményen galériájában pedig augusztus elején megnyílt az első kiállítás is.

Az általános és középiskolások által készített Zalaegerszeget gyermekszemmel bemutató tárlattal debütált a fiatalos iroda kiállító folyosója. A májusban kiírt pályázat címe: „ Az én Zalaegerszeg térképem”, mely felhívásra bármely technikával készülhettek alkotások.

A tannév vége ellenére 16 diák fektetett időt, energiát a munkák elkészítésébe, melyben a bel – és külváros nevezetességei, érdekességei köszönnek vissza. Az Ady és a Báthory iskolákból pályázta a tanulók, felkészítő tanáraik segítségével, akik a fiatalokkal együtt részt vettek és elismerésben részesültek a díjátadón.

Az okleveleket és ajándékokat Tompa Gábor, a Kvártélyház ügyvezetője adta át. Majd a megjelentek közösen megtekintették a gyermekrajzokkal debütáló galériát, illetve az Új Nemzedék Közösségi Teret, ahol Bognár Ákos irodavezető kalauzolta az érdeklődőket.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK