2024.07.19., péntek - EmíliaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Ismét lesz családi nap a zalaegerszegi AquaCityben

2024. július 02. kedd, 18:23
Szerző: V.Zs.; Fotó: S.P.
Augusztus 17-én, szombaton rendezik meg a jótékonysági családi napot a zalaegerszegi AquaCityben, és az elmúlt évekhez hasonlóan rekordszámú vendégre illetve bevételre számítanak – hangzott el a helyszínen tartott sajtótájékoztatón.

 A Családok Átmeneti Otthona fejlesztésére gyűjtenek

Az eseményen jelen volt Balaicz Zoltán polgármester, Vigh László országgyűlési képviselő, Böcskey Zsolt, a Létesítményfenntartó Kft. ügyvezetője, valamint a Magyar Vöröskereszt Zala Vármegyei Szervezetének képviseletében Németh András igazgatóhelyettes, Németh Ágnes, a vármegyei vezetőség elnöke és Somogyi Emőke, a Családok Átmeneti Otthona intézményvezetője.

Sajtótájékoztatót tartottak az idei rendezvény részleteiről (Fotó: Seres Péter)

A sajtótájékoztatón elhangzott: az AquaCityben megrendezésre kerülő családi nap 22 éves múltra tekint vissza és ez idő alatt számos jótékonysági célt szolgált. A jótékonysági nap bevétele három forrásból adódik össze: a cégek felajánlásaiból, a belépőjegyek árából és a főzőcsapatok által összegyűjtött adományból. A főzőcsapatok augusztus 6-ig jelentkezhetnek. 

Az idei évben a nehéz körülmények között élőket támogatják, a Családok Átmeneti Otthonának fejlesztésére gyűjtenek. Az otthonban negyven embernek, köztük közel harminc gyermeknek biztosítanak lakhatást. Az összegyűlt adományt az intézmény lakószobáinak teljeskörű felújítására fordítják. Ez tartalmazza a festést, a padozat, a szekrények, az ágyak cseréjélt, valamint hűtőszekrények beszerzését.

Elhangzott még: szeretnék elérni a hatezer fős vendégszámot. Tartalmas, sokszínű programmal várják az érdeklődőket. Kedvezőtlen időjárás esetén másnap, augusztus 18-án rendezik meg a családi napot. 
     

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK