2024.05.30., csütörtök - Janka, ZsanettZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Kitüntetésben részesült Hornung Tamás, főiskolai docens

2023. november 12. vasárnap, 12:59
ZalaMedia
A Magyar Tudomány Ünnepe eseménysorozat nyitórendezvényét Veszprémben tartották november 9-én. Tudomány, mely válaszokat keres a globális kihívásokra - ez a központi gondolata idén a Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozatnak, melyet a hazai tudományos eredmények bemutatása céljából húsz évvel ezelőtt hívott életre a Magyar Tudományos Akadémia.

Illúziók, alternatív valóság, globális kihívások, hitelesség és a közösség ereje is szóba került a Pannon Egyetem és a Magyar Tudományos Akadémia Veszprémi Akadémiai Bizottsága (VEAB) közös ünnepségén, melyet az egyetemen rendeztek meg csütörtökön.

A rendezvényen kitüntetéseket, díjakat és ösztöndíjakat is átadtak. 

A Kulturális és Innovációs Minisztérium Oktatói Szolgálati Emlékérem kitüntetésben részesítette Hornung Tamás Jenő főiskolai docenst, a Pannon Egyetem Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg oktatóját. Az emlékérmet dr. Gelencsér András, a Pannon Egyetem rektora, a VEAB elnöke adta át. 

Munkáját magas szakmai színvonal jellemezte az elmúlt 40 évben. A módszertani tárgyak oktatásában végzett munkájával hozzájárult a közgazdász, gazdaságinformatikus és mérnökhallgatók képzéséhez. Megbízhatóságával, a hallgatókkal és a kollégáival szemben tanúsított korrekt magatartásával támogatta a zalaegerszegi felsőoktatás eredményes működését- tájékoztatott a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központja. 

Fotó: PE ZEK

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK