2024.06.23., vasárnap - ZoltánZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Köszöntötték az újságírókat

2020. március 13. péntek, 15:53
Szerző: -pet-; Fotó: pP
A magyar sajtó napja alkalmából szervezett villásreggelit a helyi média munkatársai számára a zalaegerszegi önkormányzat. Az immár hagyományos március 15-i eseménynek ezúttal a Contrast bisztró adott otthont.

Városi sajtónap március 15-e alkalmából

Mint azt Balaicz Zoltán polgármester köszöntőjében elmondta: a koronavírus miatt kialakult veszélyhelyzet teljesen átírta az idei ünnepet. Mindannyiunk számára furcsa, és nehezen feldolgozható, ami most történik. Ugyanakkor felemelő visszagondolni arra, hogy a rendszerváltozás óta milyen méltón és sokan ünnepeltek évről évre az emberek. Idén sajnos ez másképp alakult, és ha nem nyílik Buday Mihály festőművész alkotásaiból kiállítás a rendőrségen, illetve ha nincs sajtónap, akkor március 15-e most programok nélkül maradt volna.

Persze nem a nagy ünnepségeken múlik, hogy hogyan emlékezünk meg az 1848/49-es forradalom és szabadságharc legjelesebb napjáról. Március 15.-e ugyanis a lelkünkben, a szívünkben él – fogalmazott a polgármester. Hozzátette: reméli, hogy néhány hónap múlva csak egy rossz álomként gondolunk vissza ezekre a napokra, hetekre és ott tudjuk majd folytatni a munkát, ahol most átmenetileg abbahagytuk. Balaicz Zoltán a sajtónap alkalmából megköszönte a helyi média munkatársainak a korrekt tájékoztatást és az együttműködést.

Az eseményen Vigh László országgyűlési képviselő is köszöntötte az újságírókat. A sajtóreggeli kötetlen beszélgetéssel zárult. A rendezvényen Pál Kriszti énekes közreműködött.
 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK